Povestea șocantă a unei copile de 12 ani: tatăl vitreg a obligat-o să-i nască doi copii, după ce a abuzat-o de mai multe ori

Un bărbat din Bihor și-a obligat fiica vitregă de 12 ani să îi nască doi copii, după ce a violat-o de mai multe ori. Mama fetiței a permis toate abuzurile.

G.B., marți 26 mai 2020 , 22:06

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Un tată din Bihor și-a violat fiica vitregă de doar 12 ani. Omul a obligat-o pe fată să-i nască și doi copii. Fata femeii a devenit mamă surogat pentru ea și tatăl vitreg.

Bărbatul își dorea copii, iar soția lui nemaiputând să rămână însărcinată, au decis să profite de copila de doar 12 ani.

Cazul a fost sesizat prima oară în 2015, când, la un control de rutină, medicul de familie din satul Almașu Mare a descoperit că fetița este însărcinată. Doctorul a sesizat autoritățile, iar reprezentanții Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Bihor au întrebat-o pe copilă cine a violat-o. Fata, însă, a refuzat iar cazul nu a fost cercetat.

După doar o lună, minora a născut un băiețel. Angajații Maternității din Oradea i-au chemat din nou pe cei de la DGASPC Bihor. De această dată, copila a recunoscut că tatăl ei vitreg a abuzat-o și chiar a afirmat că mama ei a fost complice la toate ororile.

Povestea șocantă a unei copile de 12 ani: tatăl vitreg a obligat-o să-i nască doi copii, după ce a abuzat-o de mai multe ori

Asistenţii sociali au reușit să obțină în instanță decăderea din drepturi a mamei copilei și chiar au reușit să îl trimită în judecată pe tatăl vitreg al fetei, acuzat de act sexual cu un minor. Femeii nu i s-a atribuit nici o pedeapsă, deși a fost complice direct la abuzurile fiicei sale.

Bărbatul a fost judecat în stare de liberatate și imediat după, a plecat din satul în care locuia, împreună cu fiica sa vitregă și cu nou născutul adus pe lume de minoră.

Un an mai târziu, cei trei au fost descoperiți în Cluj-Napoca. Ceea ce e șocant este că fata a mai născut un copil, conceput tot cu tatăl vitreg, pe care, însă, l-a abandonat în maternitatea la care a născut.

violată tată vitreg

În cele din urmă tânăra şi copiii ei au fost preluaţi de reprezentanţii DGASPC Bihor. Nou născutul a fost plasat în grija unui asistent maternal, iar adolescenta şi copilul mai mare, care abia împlinise un an, au fost internaţi într-un centru special, pentru mame şi copii, unde se află şi în prezent, după aproape 4 ani, potrivit Adevărul.ro.

Citeste si: Finala Survivor România 2020: Pregăteşte-te de război - LIVE

Citeste si: Nelu Tătaru anunţă că românii vor avea o viaţă ”cvasi-normală, la sfârşitul lunii iulie sau începutul lunii august”

Citeste si: Scandal într-un supermarket! O femeie fără mască a fost gonită din supermarket de alți clienți

Abia în noiembrie 2019 tatăl violator a ajuns în spatele gratiilor, după ce a încălcat condițiile stării de libertate, părăsind țara de mai multe ori. Astfel, el a fost judecat pentru act sexual cu un minor în formă agravată, abuzând-o pe fiica sa vitregă chiar și după ce a născut primul copil.

Citeste si: Focar de coronavirus intr-un centru de copii si tineri. S-a declansat ancheta epidemiologica

Pedeapsa lui se rezumă la doar doi ani de detenție, adică minimul oferit de lege, deși a nesocotit hătărârile judecătorești de mai multe ori. Hotârârea nu este însă definitivă, urmând a fi din nou judecat la Curtea de Apel Oradea, în luna iunie.

Citeste si: Masurarea temperaturii: ce se intampla de maine in magazine

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si