Violență de nedescris într-o creșă din Timișoara. Îngrijitoarea l-a aruncat pe copil pe podea și i-a rupt piciorul

Camerele de supraveghere au surprins violențe de nedescris într-un club privat din Timișoara deținut de familia fostului fotbalist Iosif Rotariu.

E. V., miercuri 13 februarie 2019 , 18:07

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Conform Libertatea, creșa este un club privat neacreditat de Ministeruln Educației. În imaginie se observă cum fiica lui Iosif Rotariu, care lucrează ca îngrijitoare în acest club, zdruncină cu putere un copil de doi ani pe care mai apoi îl aruncă într-o pernă aflată pe podea.

Părinții copilului agresat au reclamat la Poliție faptul că, în iunie 2018, fiul lor a fost lovit la creșă și a ajuns acasă cu un picior rupt. Băiețelul a fost internat timp de trei săptămâni la Spitalul de Copii „Louis Țurcanu”, relatează Opinia Timișoarei.

Iosif Rotariu a declarat că fiica sa, care este bolnavă de diabet, a suferit o criză de hipoglicemie și nu ar fi realizat ce face. Romina Rotariu a fost trimisă în judecată, conform sursei citate.

Tânăra de 33 de ani a fost reținută, fiind ulterior plasată sub control judiciar pentru purtare abuzivă, lovire și alte violențe.
Avocații familiei copilului agresat cer daune morale în valoare de 500.000 de euro.

Clipul zilei pe STIRILEKANALD.RO:

Te-ar putea interesa si