Viorel Cataramă, un nou anunţ şocant: "Patrioţi români..."

Omul de afaceri Viorel Cataramă a anunțat marți că lansează o nouă alianţă politică, denumită Mișcarea Patrioților Români (MPR). Apariția formațiunii vine, potrivit lui Cataramă, pe fondul crizei cauzate de epidemia de coronavirus.

A.M.S., marți 26 mai 2020 , 15:05

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

„PATRIOȚI ROMÂNI, ESTE VREMEA UNIRII!

Președintele țării și Parlamentul au suspendat drepturile și libertățile noastre fundamentale fără o motivație solidă, frica fiind elementul determinant!

Drept consecință, economia a colapsat, capitalul românesc a falimentat iar milioane de români au fost aduși în pragul sărăciei și al disperării!

Toate partidele parlamentare sunt în egală măsură vinovate de această situație, instaurând în țară tirania și sclavia!

În acest context, apariția unei forțe politice care să sprijine lupta patrioților români pentru libertate și suveranitate este obligatorie; de aceea, se pune temelia și se lansează:

MIȘCAREA PATRIOȚILOR ROMÂNI (MPR)”, a anunțat Viorel Cataramă, marți, pe Facebook.

Citeste si: Viorel Cataramă cere Avocatului Poporului contestarea legii stării de alertă

Viorel Cataramă

Viorel Cataramă, în mijlocul unui focar de coronavirus

Viorel Cataramă a surprins lumea, recent ,când a mers într-un focar de coronavirus pentru a se auto-infecta.

Pentru a-şi duce planul la bun sfârşit, el a mers în comuna Bărbuleşti, Ialomiţa, unde, până acum, peste 70 de persoane au fost infectate cu coronavirus.

„Am venit să discut cu oamenii şi să mă îmbrăţişez cu ei, deşi sunt suspecţi de coronavirus, deşi localitatea e carantinată, cu mare risc, aşa cum am spus cred că măsurile de ridicare drepturilor şi libertăţilor ale oamenilor şi de falimentare a economiei este o măsură greşită”, a spus Viorel Cataramă.

Citeste si: VIDEO| Cataramă, spovedit de Arhiepiscopul Teodosie

Pe 16 mai, omul de afaceri s-a aflat printre cei 100 de participanți la protestul de Piața Victoriei.

Protestatarii au mers în Piața Victoriei, în urma apelurilor pe rețelele de socializare. Bucureștenii au criticat autoritățile care au gestionat situația creată de epidemia de COVID-19 în România și care le-au îngrădit drepturile și libertățile.

Citeste si: Olivia Steer îl ridică îl slăvi acum, dar Viorel Cataramă a făcut-o praf! A umilit-o soția lui Andi Moisescu

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si