Viorel Cataramă aruncă bomba: Alexandra și Luiza nu sunt moarte. Oferă o recompensă de 100.000 de euro persoanei care va da informații ce vor duce la găsirea fetelor

Președintele Dreptei Liberale Viorel Cataramă a anunțat că va oferi o recompensă de 100.000 de euro persoanei care va da informații ce vor duce la găsirea și eliberarea Luizei Melencu sau a Alexandrei Măceșanu.

R.B., duminică 15 septembrie 2019 , 11:24

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

”Încă de la izbucnirea scandalului Caracal, am anunțat că nu pot accepta varianta crimei, așa cum a fost prezentată de autorități. Nici până azi, nu s-au prezentat dovezi, dincolo de orice îndoială, că cele două fete au fost ucise”, a scris Viorel Cataramă, duminică, pe Facebook, conform cancan.ro.

Citeste si: Alexandra Măceşanu ar fi împlinit astăzi 16 ani. Colegii de ansamblu i-au făcut un tort pe care au scris "Te iubim şi te aşteptam acasă"

Acesta a mai afirmat că instituțiile statului anchetează varianta crimei, deși opinia publică este tot mai convinsă că este vorba de cazuri de trafic de persoane.

Citeste si: Gheorghe Dincă nu recunoaște că a ucis-o pe Luiza. Răsturnare de situație

”Instituțiile statului anchetează și investighează cu precădere varianta crimei, fără a ține cont de opinia publică, din ce în ce mai convinsă că suntem în fața unui caz de trafic de persoane. De aceea, anunț pe această cale că ofer o recompensă de 100.000 Euro persoanei care va da informații de natură să conducă la găsirea și eliberarea Luizei sau Alexandrei”, a conchis Cataramă.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si