Viorica Dăncilă a numit un fost fotbalist în funcţia de subprefect al judeţului Bacău: „Când am constatat că nu pot ajunge fotbalistul care mă visam, am optat pentru politică”

E clar că Viorica Dăncilă a numit un fost fotbalist în funcţia de subprefect.

Matei Vaihan, duminică 22 septembrie 2019 , 14:05

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

S-a aflat că Viorica Dăncilă a numit un fost fotbalist în funcţia de subprefect. „Premierul Viorica Dăncilă l-a numit luni în funcția de subprefect al județului Bacău pe Paul-Claudiu Cotîrleț, un tânăr PSD-ist (31 de ani) ajuns cunoscut după ce a declarat că a intrat în politică după ce a constatat că ”nu pot ajunge fotbalistul care mă visam”. El a făcut declarația într-un interviu pentru publicația PressOne.ro în 2017, la puțin timp după ce fusese numit de guvernul Grindeanu în funcția de șef al Departamentului Centenar – structura care a gestionat proiectele legate de împlinirea a 100 de ani de la Unirea din 1918”, a relatat newsweek.ro. (vezi ce replică i-a dat Dăncilă lui Iohannis)

Citeste si: Primarul din Dolj care a făcut propuneri sexuale pe facebook are o avere impresionantă! Constantin Cârciumaru are două terenuri şi două vile!

Viorica Dăncilă a numit un fost fotbalist în funcţia de subprefect. Paul-Claudiu Cotîrleț a fost junior la Petrolul Moinești

Paul-Claudiu Cotîrleț a fost junior la echipa de fotbal Petrolul Moinești, după care s-a dedicat total politicii, după cum el însuși spunea în interviul citat. A candidat din partea PSD la Primăria Moinești și a pierdut, apoi a ocupat diverse funcții de consultant și consilier parlamentar la diverși lideri din PSD, printre care și Niculae Bădălău, iar acum este lector la Universitatea Vasile Alecsandri din Bacău, potrivit CV-ului său. El are și o diplomă de doctor la Universitatea București cu tema ”Politică, fotbal şi diplomaţie în Peninsula Balcanică 1896-1933”.

Viorica Dăncilă a numit un fost fotbalist în funcţia de subprefect. Cotîrleţ a fost secretar de stat şi consilier parlamentar

Se ştie că Viorica Dăncilă a numit un fost fotbalist în funcţia de subprefect. Din ultima declaraţie de avere, depusă de Cotîrleţ în martie 2018, la eliberarea din funcţia de secretar de stat la Ministerul Culturii şi Identităţii Naţionale, reiese că acesta deţie un teren de 500 metri pătraţi în Popeşti-Leordeni şi un apartament la Mamaia. la venituri, el a completat că a încasat 12.453 de lei ca secretar de stat şi 60.585 de lei ca consilier parlamentar la Senat. Astfel, el a câştigat 73.038 de lei într-un an, adică a avut un venit lunar de 6.086 de lei.

Clipul zilei pe STIRILEKANALD.RO:
Te-ar putea interesa si