Viorica Dăncilă, dezvăluiri incredibile despre Liviu Dragnea

Fostul premier Viorica Dăncilă afirmă că nu a fost "instrumentul" lui Liviu Dragnea, fiind susţinută de toţi colegii pentru a deveni prim-ministru.

Author: A.M.S. marți 28 ianuarie 2020 , 08:19

viorica dancila si liviu dragnea
viorica dancila si liviu dragnea
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

"Nu am fost niciodată instrumentul lui Liviu Dragnea, pentru că mie nu a venit Liviu Dragnea să-mi spună să fac un anumit lucru şi eu l-am făcut", susţine Dăncilă.

Întrebată, luni seară, la Digi 24, dacă se simte bine ştiind că a fost instrumentul lui Liviu Dragnea, Dăncilă a spus: "Nu am fost niciodată instrumentul lui Liviu Dragnea, acest lucru s-a încercat să se inducă în spaţiul public. Nu am fost niciodată instrumentul lui Liviu Dragnea, pentru că mie nu a venit Liviu Dragnea să-mi spună să fac un anumit lucru şi eu l-am făcut".

Citește și EXCLUSIV!  Dragnea  are “slugi” la închisoare! Cine îi face cumpărăturile fostului lider PSD de la magazinul penitenciarului!

 

viorica dancila si liviu dragnea
viorica dancila si liviu dragnea

Citeste si: Liviu Dragnea. Secretul rușinos al fostului lider PSD. Cum a murit, de fapt, tatăl său. Un vecin a dezvăluit tot

Viorica Dăncilă: ”Nu îmi doream în acel moment să vin prim-ministru”

"Am devenit prim-ministru la propunerea preşedintelui, susţinută de toţi colegii. Am devenit prim-ministru, nu îmi doream în acel moment să vin prim-ministru, eram liderul delegaţiei europarlamentarilor români în Grupul socialiştilor şi democraţilor europeni, mi s-a propus acest lucru, a spus că este nevoie de prezenţa mea în România şi să merg pe această funcţie care m-a onorat, m-a onorat susţinerea colegilor

mei şi am fost prim-ministru", a afirmat Dăncilă.

viorica dancila si liviu dragnea
viorica dancila si liviu dragnea

Citeste si: Liviu Dragnea rămâne după gratii. Instanța supremă a respins definitiv calea extraordinară de atac

Cum alegea Liviu Dragnea premierii?

Ea a spus că Dragnea, ca preşedinte al partidului, "a semnat şi pentru candidaturile de deputaţi, şi pentru cele de senatori şi pentru cele de primari, şi pentru cele de miniştri, a fost cel care a condus partidul".

viorica dancila si liviu dragnea
viorica dancila si liviu dragnea

Citeste si: Viorica Dăncilă aruncă BOMBA! Mesaj nimicitor pentru Victor Ponta

Referitor la faptul că unii dintre colegii săi nu ştiau că există această variantă, atunci când Dragnea a făcut anunţul, Dăncilă a replicat: "Când a fost propus Sorin Grindeanu, şi noi am aflat atunci. S-a discutat de cei care conduceau partidul şi noi am aflat atunci. Când a fost propus Mihai Tudose- şi au fost doi prim-miniştri buni- şi noi am aflat atunci. S-a discutat cu colegii, dar nu toţi colegii, nu eram toţi atunci în Biroul Permanent Naţional".


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si