Viorica Dăncilă, dezvăluiri incredibile despre Liviu Dragnea

Fostul premier Viorica Dăncilă afirmă că nu a fost "instrumentul" lui Liviu Dragnea, fiind susţinută de toţi colegii pentru a deveni prim-ministru.

A.M.S., marți 28 ianuarie 2020 , 08:19

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

"Nu am fost niciodată instrumentul lui Liviu Dragnea, pentru că mie nu a venit Liviu Dragnea să-mi spună să fac un anumit lucru şi eu l-am făcut", susţine Dăncilă.

Întrebată, luni seară, la Digi 24, dacă se simte bine ştiind că a fost instrumentul lui Liviu Dragnea, Dăncilă a spus: "Nu am fost niciodată instrumentul lui Liviu Dragnea, acest lucru s-a încercat să se inducă în spaţiul public. Nu am fost niciodată instrumentul lui Liviu Dragnea, pentru că mie nu a venit Liviu Dragnea să-mi spună să fac un anumit lucru şi eu l-am făcut".

Citește și EXCLUSIV!  Dragnea  are “slugi” la închisoare! Cine îi face cumpărăturile fostului lider PSD de la magazinul penitenciarului!

 viorica dancila si liviu dragnea

Citeste si: Liviu Dragnea. Secretul rușinos al fostului lider PSD. Cum a murit, de fapt, tatăl său. Un vecin a dezvăluit tot

Viorica Dăncilă: ”Nu îmi doream în acel moment să vin prim-ministru”

"Am devenit prim-ministru la propunerea preşedintelui, susţinută de toţi colegii. Am devenit prim-ministru, nu îmi doream în acel moment să vin prim-ministru, eram liderul delegaţiei europarlamentarilor români în Grupul socialiştilor şi democraţilor europeni, mi s-a propus acest lucru, a spus că este nevoie de prezenţa mea în România şi să merg pe această funcţie care m-a onorat, m-a onorat susţinerea colegilor mei şi am fost prim-ministru", a afirmat Dăncilă.

viorica dancila si liviu dragnea

Citeste si: Liviu Dragnea rămâne după gratii. Instanța supremă a respins definitiv calea extraordinară de atac

Cum alegea Liviu Dragnea premierii?

Ea a spus că Dragnea, ca preşedinte al partidului, "a semnat şi pentru candidaturile de deputaţi, şi pentru cele de senatori şi pentru cele de primari, şi pentru cele de miniştri, a fost cel care a condus partidul".

viorica dancila si liviu dragnea

Citeste si: Viorica Dăncilă aruncă BOMBA! Mesaj nimicitor pentru Victor Ponta

Referitor la faptul că unii dintre colegii săi nu ştiau că există această variantă, atunci când Dragnea a făcut anunţul, Dăncilă a replicat: "Când a fost propus Sorin Grindeanu, şi noi am aflat atunci. S-a discutat de cei care conduceau partidul şi noi am aflat atunci. Când a fost propus Mihai Tudose - şi au fost doi prim-miniştri buni - şi noi am aflat atunci. S-a discutat cu colegii, dar nu toţi colegii, nu eram toţi atunci în Biroul Permanent Naţional".

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si