Viorica Dăncilă, îi dă replica lui Klaus Iohannis după refuzul acestuia de a participa la o dezbatere a candidaților din turul 2

Preşedintele PSD, Viorica Dăncilă, afirmă că are răbdare şi că îl aşteaptă pe preşedintele Klaus Iohannis să "găsească înţelepciunea, tăria şi curajul" de a accepta invitaţia sa la "dezbaterea pe care românii o cer şi o merită".

K.B., marți 12 noiembrie 2019 , 19:00

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

"Eu cred că domnului Iohannis îi este teamă de o confruntare directă cu mine, în faţa tuturor românilor. De-a lungul colaborării noastre instituţionale, ne-am mai întâlnit, am mai interacţionat. Însă cred că realizează că o dezbatere în faţa întregii ţări ar demonta imediat toate atacurile mizerabile din ultimii ani la adresa mea şi a Partidului Social Democrat", afirmă Viorica Dăncilă, într-o postare pe Facebook.

Ea adaugă că are răbdare.

Citeste si: Ruta secretă a piraților: drumul de sub Delta Dunării unde erau ascunse comorile

Citeste si: Alt caz „Sorina” zguduie România. O copilă de 7 ani va fi luată forțat de la familia care o ține în plasament

Citeste si: Jador de la Puterea Dragostei a fost bătut: "M-au rupt cu bătaia. Am ochiul vânăt, am luat bătaie. Merg la cântare așa"

"Eu însă am rabdare. Încă îl aştept pe preşedinte să găsească înţelepciunea, tăria şi curajul de a accepta invitaţia mea la dezbaterea pe care românii o cer şi o merită", spune Dăncilă.

 

Preşedintele Klaus Iohannis a scris, marţi, pe Facebook, că nu va exista nicio dezbatere cu candidatul PSD, un partid ”care a guvernat împotriva românilor trei ani de zile”.Iohannis le-a cerut sprijinul românilor în turul al doilea pentru a câştiga ”definitiv lupta pentru România”. Candidatul PNL la alegerile prezidenţiale a anunţat că va merge prin ţară şi va dialoga cu cu cetăţenii, cu jurnaliştii şi cu societatea civilă.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si