Experții în sănătate au făcut un anunţ bombă: „Vom avea Covid-26 și Covid-32”

Experții americani în sănătate au transmis că este posibil să avem parte de mai multe variante COVID-19. Cercetătorii americani care studiază apariția virusului au menționat că s-ar putea să apară și Covid-26 sau Covid-32.

Author: Georgiana Balaban miercuri 02 iunie 2021 , 09:57

Virusul Covid-26 și Covid-32 apariție
Virusul COVID-19.[Sursa foto: PixaBay]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Cercetătorii americani au făcut anunțul. Noi variante ale virusului Sars-Cov-2 sunt pe cale să apară. Joe Biden a cerut o nouă anchetă cu privire la apariția virusului Covid-19. El le-a zis specialiștilor să găsească o soluție astfel încât în 90 de zile o să aibă un nou raport.

Citeste si: Bilanțul Sars-Cov-2 al zilei de 1 iunie. Câți români sunt internați la ATI

Președintele american a declarat că dacă nu se va găsi rădăcina virusului, nu scăpăm niciodată de pandemie.

Citeste si: 3.54 milioane de oameni au murit din cauza COVID-19. OMS face anunțul

Virusul Covid-26 și Covid-32

Majoritatea statelor care se ocupă cu cercetarea apariției virusului Sars-Cov-2 au anunțat că fără implicarea guvernului chinez, acest studiu este aproape imposibil. Colaborarea este necesară pentru a se realiza o investigație amănunțită în China. Specialiștii au afirmat că daca nu depistează rădădcina Covid-19, o să avem parte și de Covid-26 și Covid-32.

Citeste si: Un om a mâncat un șarpe veninos pentru a se feri de COVID-19. Medicii, uimiți de rezultat

„Oamenii de știință ar trebui să aibă voie să efectueze o investigație pe termen lung în China și să ia probe de sânge de la oameni și animale. SUA ar trebui să preseze China, inclusiv cu amenințarea sancțiunilor, pentru a permite o anchetă.”, declară Peter Hotez, codirector al Centrului Spitalului de Copii din Texas pentru Dezvoltarea Vaccinului.

Virusul Covid-26 și Covid-32 apariție
Virusul Sars-Cov-2 face victime la tot pasul.[Sursa foto: PixaBay]

Joe Biden a mărturisit încă de la începutul pandemiei că cel mai probabil virusul a trecut bariera speciei dintr-un rezervor natural sau poate fi scăpat de la Institutul de Virologie Wuhan. În prezent, se fac cercetări amănunțite pentru a se afla de unde a început pandemia COVID-19. În acest mod, se pot găsi soluții de stopare a acesteia.

Citeste si: Marea Britanie a fost introdusă pe lista roșie. Persoanele vaccinate nu vor intra în carantină la întoarcerea în țară

„Necunoscând cum a început pandemia pune lumea în pericol de viitoare focare. Vor exista Covid-26 și Covid-32, cu excepția cazului în care vom înțelege pe deplin originile lui Covid-19”, a afirmat Hotez.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si