Vis împlinit pentru o familie greu încercată de soartă! Povestea emoționantă a celor trei surori orfane care vor primi de Crăciun o casă | VIDEO

În ediția de duminică a emisiunii “Asta-i Romania!”, difuzata de la ora 22:00, la Kanal D, telespectatorii au urmărit un material emoționant. Povestea tristă a celor trei surori orfane de mamă, crescute cu greu de tatăl lor.

Author: A.N.C duminică 15 decembrie 2019 , 23:40

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Cele trei surori și-au pierdut mama, suferindă de cancer, iar tatăl, Vasile Apetrei, le crește singur, cu greu și în condiții extrem de dificile.

Visul celor doi părinți a fost de a oferi fiicelor o casă, pe care ei nu au avut-o niciodată, ambii fiind crescuți la centrul de plasament.

Din păcate, femeia nu a avut șansa să de bucure de prima ei locuință în adevăratul sens al cuvântului, fiind răpusă de cancer.

Casa urmează să fie construită pe o bucata de pământ care a fost cumpărată din puținele economii ale familiei, înainte de moartea mamei.

O rază de lumină a apărut de unde se așteptau mai puțin

Există, însă, și oameni care nu rămân indiferenți la suferința semenilor lor.

Iar împlinirea lor este o adevărată mână de ajutor întisă acestei familii.

De Crăciun, familia se poate muta în casa mult visată. Vor avea tot ce este necesar pentru a locui în condiții normale.

"Ei trebuie să-și mute doar lucrurile personale și să se mute în noua casă", au spus un membru din echipa care lucrează la visul acestei familii. Vezi povestea tristă în video.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si