Vizita UEFA pentru EURO 2020

Reprezentantii UEFA au derulat cea de-a treia vizita la Bucuresti pentru a constata stadiul pregatirilor pentru organizarea EURO 2020. Peste 70 de specialisti ai UEFA au inspectat 16 obiective din Bucuresti, care sunt in planul de organizare: cele doua aeroporturi, Gara de Nord, hoteluri, baze de antrenament, piete publice, Arena Nationala.

Catalin Barbu, marți 13 noiembrie 2018 , 12:18

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Împreuna cu organizatorii locali de la Primaria Capitalei si cu intermedierea Federatiei Romane de Fotbal, reprezentantii UEFA au discutat minutios pe planurile a 18 proiecte-capitol ale EURO 2020, cum ar fi managementul stadioanelor, accesul spectatorilor, ceremoniile de meci, facilitati de cazare, siguranta si securitatea echipelor si fanilor, regimul comercial, facilităti media, angrenarea voluntarilor si altele.

La sfarsitul vizitei, Florin Şari, managerul Structurii Locale de Organizare a EURO 2020 la Bucuresti, a declarat: ”A fost o vizita complexa. Pregatirile progreseaza in fiecare zi, iar conlucrarea cu UEFA este permanenta, nu doar pe timpul vizitelor de lucru. Asteptam cu interes, dar si planificam adecvat, momentul punerii in vanzare a biletelor la meciurile EURO 2020 de la Bucuresti. Prima perioada de vanzări va fi în vara anului urmator pentru meciurile de pe Arena Nationala din datele de 14, 18, 22 şi 29 iunie 2020”.

Clipul zilei pe STIRILEKANALD.RO:
Te-ar putea interesa si
TAGURI
euro