Vrei mobilitate pentru angajati? De ce sa alegi inchirieri masini pe termen lung

In orice business timpul inseamna bani. Pe langa asta, timpul este o resursa foarte pretioasa, mai ales daca esti intr-un proces de incheiere a unui contract sau vrei sa te prezinti unui prospect in mod profesional. Problema legata de timp poate fi rezolvata foarte usor cu ajutorul unor servicii profesionale de inchirieri masini pe termen lung.

vineri 30 septembrie 2016 , 14:08

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Desi paleta de companii de inchirieri masini pe termen lung este extrem de diversificata, majoritatea au acelasi scop -  sa satisfaca nevoile clientului. Aici, acest tel este completat de catre Cristian Varbanciu, manager al unei companii de inchirieri masini pe termen lung care spune ca “o companie care lucreaza in sprijinul clientilor raspunde prompt la cerintele acestora si trimit la orice ora, oriunde in Bucuresti si Otopeni, o masina de inchiriat pe traseul dictat, iar daca este cazul, vin si cu soferi profesionsti”.

O companie de inchirieri masini pe termen lung care se respecta are, in primul rand, o flota de masini noua, diversificata si operatori care sa preia rapid rezervarile. Insa, la FocusRent, companie de inchirieri masini pe termen lung “punctul nostru forte este seriozitatea cu care ne servim clientii si timpul foarte rapid de raspuns la solicitari”.

Insa pentru evenimente, sunt si companii de inchirieri masini pe termen lung care le pun la dispozitia firmelor si soferi ca acestia “sa se bucure de o deplasare agreabila, in cel mai sigur mod cu putinta”, adauga Cristian Varbanciu.


De ce sa apelezi la companii de inchirieri masini pe termen lung

In primul rand, pentru ca “tot mai multi manageri considera ca acest serviciu de inchirieri masini pe termen lung este mult mai ieftin decat investitia in masini noi, care se degradeaza rapid din punct de vedere tehnologic si se necesita reinnoirea permanenta a parcului auto”, sustine Cristian Varbanciu, manager FocusRent. Tot legat de costuri, tarifele sunt transparente si se pot obtine discounturi semnificative, in functie de perioada contractata.

Comparativ cu leasingul auto sau operational, companiile de inchirieri masini pe termen lung nu solicita avans, ci doar o rata lunara, prin care se asigura: taxe si impozite auto, asistenta tehnica si rutiera, mentenanta si revizii anuale, masina la schimb in caz de avarii sau accident, anvelope de sezon (vara, iarna).

Insa motivele pentru care sa alegi o masina de inchiriat pe termen lung nu se opresc aici. Cele mai multe companii de acest gen ofera automobile cu un consum mic de combustibil si cu performante ridicate, precum si servicii de inlocuire in caz de avarie, atunci cand problemele tehnice fac imposibila deplasarea.

In plus, ai si alte avantaje:
–    deductibilitate integrala: trebuie sa stiti ca rata lunara este 100% deductibila;
–    transparenta 100% - la FocusRent, companie de inchirieri masini pe termen lung, “punem mare pret pe transparenta relatiei cu clientul”, concluzioneaza  Cristian Varbanciu;
–    asistenta rutiera 24/7, pentru ca “fiecare drum sa devina mai confortabil si mai sigur”, adauga managerul FocusRent;
–    diversitate mare a flotei de inchirieri masini pe termen lung, un alt atuu al companiilor de acest gen care se respecta;
–    reducerea timpului de imobilizare al autovehiculelor, putandu-se renunta oricand la una dintre ele, contractul renegocindu-se.

Asadar, ofera-i companiei tale posibilitatea de a se bucura de mobilitate maxima, la un cost minim lunar. Inainte de a alege o companie de inchirieri masini pe termen lung, studiaza oferta si ai grija pe cine te bazezi.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si