WhatsApp introduce noi schimbări în următoarele zile. Conferințele video trec la alt nivel

WhatsApp pregătește mai multe schimbări pentru următoarele săptămâni, inclusiv imagini animate și coduri QR pentru adăugarea contactelor, scrie ScreenRant. Crește numărul de utilizatori care pot participa la o sesiune video, până la 8,

R.I., marți 07 iulie 2020 , 10:38

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Pentru apelurile video, WhatsApp a promis o accesibilitate mai mare prin creșterea limitei numărului de utilizatori ce pot participa la o astfel de conversație - 8. Mai mult, acum utilizatorii vor putea să apese pe imaginea unei persoane din apel pentru a o lărgi pe ecran. 

Citeste si: Avertismentul unui expert german cu privire la valul 2 de COVID-19. ”Cu cât aerul e mai uscat și rece, riscurile cresc”

Așa cum explică WhatsApp într-un video publicat pe Twitter, codurile QR vor fi disponibile pe platforma de mesagerie pentru a adaugă contacte. Utilizatorii nu vor mai fi nevoiți să scrie un contact în întregime, caz în care există posibilitatea să apară greșeli.

Citeste si: Răspândirea noului coronavirus prin aer. Reacția Organizației Mondiale a Sănătății

Dincolo de codurile QR și conferințele video, WhatsApp adaugă și imagini animate (sau stickers). Potrivit WhatsApp, “stickers reprezintă unul dintre modurile de comunicare care se dezvoltă cel mai rapid” pe platformă, potrivit Digi World. WhatsApp va introduce și mai multe astfel de imagini pentru a permite o exprimare și mai variată a utilizatorilor.

Citeste si: VIDEO| Arșița ne supune la stres termic. Avertismentul specialiștilor

WhatsApp va introduce și Dark Mode (Modul întunecat) pe versiunea de desktop, după ce modul a fost integrat în varianta mobilă la începutul acestui an. Mai mult, cu noua schimbare, utilizatorii KaiOS vor putea să publice actualizări ce vor dispărea în 24 de ore.

WhatsApp a implementat și o funcție noua pentru sistemul de operare KaiOS, utilizatorii care folosesc aplicatia pe aceste telefoane mobile având posibilitatea de a publica statusuri în aplicație. Toate aceste funcții noi pe care WhatsApp le-a lansat au fost dezvaluite cu destul timp înainte, în baza analizei versiunilor beta ale aplicațiilor pentru iPhone si Android, astfel că multa lume știa de ceea ce urmează să fie oferit de către platformă.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si