Yamato Zaharia și-a găsit ”elev”! Pe ce concurent de la ”puterea Dragostei” a început să îl antreneze Faimosul de la Exatlon

Yamato Zaharia este cunoscut pentru performanțele pe care le-a avut la Exatlon, în echipa Faimoșilor, multiplul campion mondial de Kempo fiind, evident, un sportiv de care să se țină seama.

Author: Calin Perian vineri 10 mai 2019 , 15:42

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

 

La asta, probabil, s-a gândit și Hamude, fost concurent de la ”Puterea Dragostei”, așa că, de ceva vreme încoace, între el și Yamato Zaharia s-a dezvoltat o relație de amiciție.

Citeste si: Alexandru Rafila, critici dure la adresa medicilor care iau șpagă de la pacienți: „Nu există vreo justificare”- kanald.ro

Citeste si: De ce nu vrea Georgiana Lobonț să vorbească despre divorț. Armin Nicoară încearcă să o convingă- wowbiz.ro

Mai exact, Hamude a început să frecventeze aceeași sală de sport la care își întreține forța și Yamato Zaharia, Faimosul împrietenindu-se cu fostul concurent de la ”Puterea Dragostei”, uniţi de pasiunea pentru mişcare. ”I-am dat câteva sfaturi despre ce ar trebui să facă. El oricum, e genul sportiv și ne-am împrietenit imediat, mai ales că, cu mine, a vorbit de fiecare dată foarte frumos.

E un tip simpatic”, ne-a spus, în exclusivitate, Yamato Zaharia.

Mai muilt decât atât, întâlninu-se deeseori la sală, Hamude de la ”Puterea Dragostei” i-a făcut o propunere cât se poate de serioasă Faimosului Yamato Zaharia. ” Hamude mi-a propus să apar în câteva secvențe în videoclipul pe care îl face pentru piesa cu care debutează în lumea muzicii. Normal, am acceptat, o să apar cu mare drag, mai ales că va fi, din ce am înțeles, un rol care să mă reprezinte”, ne-a mai spus Yamato Zaharia.

Hamude se apucă de cântat

Hamude, fost concurent de la ”Puterea Dragostei” a intrat de curând în studio pentru a înregistra prima lui melodie. Este vorba despre melodia ”Te-a atins altcineva”, interpretată de Nikolas Sax și Hamude, aflat în premieră în ipostaza de interpret. Mai mult, Hamude de la ”Puterea Dragostei” este decis să facă și un videoclip pe măsură melodiei cu pricina, motiv pentru care, acum, sub supravegherea lui Yamato Zaharia, trage la sală pentru a fi în formă maximă la filmările pe care le vor face împreună.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si