Mesajul emoționant al unui youtuber român de 17 ani înainte să moară pe un pat de spital din Anglia

Un tânăr de 17 ani din România, care urma cursurile unei şcoli din Birmingham, Anglia, a transmis un mesaj emoționant miilor de urmăritori pe care îi avea pe YouTube și Instagram, chiar înainte să intre în operația pe cord care i-a adus sfârșitul.

vineri 11 iunie 2021 , 16:07

Sfârșit tragic pentru un tânăr de 17 ani din România. Vestea tristă a fost dată de sora lui Alex Dragomir pe Twitter "Inima lui nu a mai rezistat", a scris ea[Sursa foto: Twitter]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Super-fanul echipei Manchester United, Alex Dragomir, cunoscut sub numele de „Sir Kipsta” pe rețelele sociale, a postat un ultim mesaj tragic pe Twitter înainte de a muri în urma unei operații cardiace care a durat șapte ore.

" Mă pregătesc pentru o operaţie care mi-ar putea salva viaţa. Dacă, totuşi, nu reuşeşte, atunci a fost o plăcere, oameni buni. Vă mulţumesc pentru tot ce aţi făcut pentru mine", a scris Alex Dragomir înainte să intre în sala de operație.

Citeste si: O tânără cunoscută în mediul online s-a aruncat de la etajul 14. Ce le-a transmis fanilor

Alex Dragomir avea zeci de mii de urmăritori pe rețelele sociale

Alex Dragomir, românul de 17 ani devenit vedetă pe YouTube, era stabilit în Anglia, unde urma cursurile unei şcoli din Birmingham. El avea peste 16.000 de urmăritori pe YouTube şi 17.000 de urmăritori pe Twitter. De asemenea, românul era şi mare fan al echipei Manchester United.

Citeste si: A murit arhitectul Viorel Blănaru, apărător al monumentelor de patrimoniu din Suceava

Sir Kipsat cum îl știau toți fanii a murit în timpul operației pe

cord care ar fi putut să-i salveze viața. Alex descoperise recent că are probleme grave la inimă şi şi-a petrecut ultimele zile din viaţă pe un pat de spital.

Impresionant faptul că Alex Dragomir şi-a ţinut în permanenţă fanii la curent cu starea sa de sănătate şi a postat şi diferite filmuleţe chiar de pe patul de spital.

Presa din Marea Britanie, omagiu post mortem pentru românul de 17 ani

Presa britanică a relatat in extenso despre sfârșitul tragic al tânărului de 17 ani, menționând sutele de omagii care i-au fost aduse starului YouTube „Sir Kipsta”. Au fost publicate articole în The Sun, Daily Star, OK Magazine, Mirror.

Vestea tragică a fost dată de sora lui Alex, care i-a informat apoi pe susținătorii devastați ai lui Sir Kipsta că fratele ei a murit, deoarece „inima lui nu a mai rezistat”.

El și-a pierdut viața după o procedură de șapte ore, a spus ea.

Alex aavea probleme cardiace de ceva timp și a fost internat în spital în așteptarea unui transplant. Postând pe contul său, sora lui Alex a scris: „Cerul a câștigat un alt înger. „El a fost stânca mea, tot ce aveam”.

Sora lui Alex le-a dat fanilor vestea șocantă[Sursa foto: Daily Star]


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Ce îți rezervă Karma, în funcție de anul în care te-ai născut. Tabelul Karmic Ce îți rezervă Karma, în funcție de anul în care te-ai născut. Tabelul Karmic
spotmedia.ro
S-au născut mai mulţi copii români în diaspora decât în ţară? Cifrele oficiale arată că... S-au născut mai mulţi copii români în diaspora decât în ţară? Cifrele oficiale arată că ministrul Muncii și liderul PSD nu ştiu ce vorbesc
spotmedia.ro
Lista actualizată a îngheţatelor restrase din magazine, din cauza unui pesticid. Sunt... Lista actualizată a îngheţatelor restrase din magazine, din cauza unui pesticid. Sunt zeci de sortimente
b1.ro
Oamenii de ştiinţă tocmai au aflat ce se întâmplă în organismul celor care s-au... Oamenii de ştiinţă tocmai au aflat ce se întâmplă în organismul celor care s-au vaccinat cu ambele doze anti-Covid
infoactual.ro
Căsătoria dintre soții Gates s-a încheiat. Melinda va rămâne o femeie bogată? Căsătoria dintre soții Gates s-a încheiat. Melinda va rămâne o femeie bogată?
infoactual.ro
Profeție Baba Vanga. Anul în care Europa va fi pustiită! Dezastrul se apropie cu pași... Profeție Baba Vanga. Anul în care Europa va fi pustiită! Dezastrul se apropie cu pași repezi
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si