Zakynthos - Cel putin sapte oameni au fost raniti dupa ce o parte din faleza stancoasa s-au prabusit peste plaja Navagio
Extern

Zakynthos - Cel putin sapte oameni au fost raniti dupa ce o parte din faleza stancoasa s-au prabusit peste plaja Navagio

C.I.P.
13 sep 2018

Cel putin sapte oameni au fost raniti joi, dupa ce o parte din faleza stancoasa s-a prabusit pe plaja Navagio din insula creceasca Zakynthos, potrivit autoritatilor citate de Reuters.

Ranile suferite de oameni nu sunt grave, au spus oficialii.

Nu exista persoane date disparute, insa autoritatile au intreprins o cautare pe mare, si cu ajutorul unor dispozitive aeriene, ca masura de precautie.

"Pana acum nu am gasit oameni prinsi sub stanci, dar vom continua cautarile", a spus un reprezentant al pompierilor.

Una dintre atractiile de la marea Ionica, Navagio este inconjurata de o faleza abrupta. Pe aceasta plaja se poate ajunge doar pe apa.

In inregistrari video difuzate de site-ul Proto Thema se vede cum oamenii alearga dupa ce o mare parte din coasta a cazut aproape de mal.

Cateva barci s-au rasturnat dupa ce prabusirea a provocat valuri, au precizat autoritatile.

O turista din Cehia a suferit rani la spate si a fost trasferata la un spital. Alti sase oameni, intre care doi copii, au fost tratati pentru rani minore, a precizat un reprezentant al unui spital din Zakynthos.

viewscnt
TAGURI: zakynthos, plaja, grecia

Urmareste-ne pe Facebook