Pe data de 9 ianuarie, un bărbat a fost agresat și lovit cu o piatră, ulterior decedând. Oamenii s-au mobilizat pe rețelele de socializare și au ieșit să protesteze. Polițiștii și jandarmii veniți la fața locului au fost huiduiți.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citeste si: DN1, drumul.... bătăilor în trafic

Poliția și Jandarmeria asistă la protest 

"În localitate a fost constituită zonă specială de siguranţă publică, pentru ca evenimentele să nu escaladeze şi să fie asigurat climatul de ordine si siguranţă publică. Pe raza oraşului Bolintin Vale sunt prezente forţe din cadrul structurilor Poliţiei Române şi Jandarmeriei Române, pentru apărarea drepturilor şi libertăţilor fundamentale ale persoanei, a proprietăţii private şi publice, prevenirea şi descoperirea infracţiunilor, respectarea ordinii şi liniştii publice, în condiţiile legii”, transmite IPJ Giurgiu.

Citeste si: Batai in trafic ca-n jungla

Decesul s-a produs după o ceartă între un tânîr și un șofer de microbuz

Incidentul s-a produs duminică seară, după un conflict pornit între un tânăr și șoferul unui microbuz, tânărul lovindu-l pe acesta în cap cu o piatră, ulterior pierzându-și viața. Oamenii sunt nemulţumiţi de moartea localnicului şi cer ca autorităţile să facă dreptate.

Ei se îndemană unii pe alţii să iasă în stradă şi să distribuie pe reţelele sociale clipurile transmise live de la faţa locului.

Un alt incident în trafic s-a produs azi în Caracal, după ce un tânăr a a lovit intenționat un șofer, în urma unor certuri dintre cei doi.

Citeste si: Putea fi Robert salvat de la moarte? Un martor al sangeroasei batai din Craiova sustine ca a sunat de doua ori la 112, chiar inainte ca baiatul sa fie injunghiat


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si