Zodia care are cel mai mult noroc în 2019

Anul 2019 vine cu multe bucurii și se anunta unul genial pentru o zodie din horoscop. Acești nativi vor avea parte de evenimente fantastice în viața lor și se preconizează reușite pe toate planurile.

R.B., luni 16 septembrie 2019 , 13:31

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Zodia vedetă a anului 2019 este zodia Săgetător. Cei născuți în zodia Săgetător se bucură de tranzitul planetei Jupiter întocmai prin semnul lor. Iată ce înseamna acest lucru:

Citeste si: Horoscop. Cele trei zodii care au cele mai mari șanse să câștige la loto până la finalul anului

Jupiter este considerată în astrologie planeta marilor beneficii, este Marele Benefic al zodiacului, iar zodia pe care o tranzitează este întotdeauna norocoasă din toate punctele de vedere. Tranzitul lui Jupiter este unul lent, prin urmare a intrat în acest semn în luna noiembrie 2018 și îl va părăsi abia în decembrie 2019, atunci când va intra în zodia Capricorn.

Horoscop

Citeste si: Horoscop. Cele 3 zodii care presimt necazurile. Nimic nu le ia pe nepregătite!

Punctăm că Jupiter va mai ajunge în semnul Săgetător abia peste 12 ani.

Horoscop

În plus, zodia Săgetător este mai norocoasă în 2019 decât oricare altă zodie și pentru că Jupiter este întocmai guvernatorul acestui semn și, cu alte cuvinte, el revine în domiciliul său, revine acasă, aspect care în astrologie este considerat aducător de beneficii și noroc.

Citeste si: Horoscop. Cupluri magice, în funcţie de zodie

Sursa: clickpentrufemei.ro

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si