In urma cu mai bine de sase ani, cand frumoasa moldoveanca incerca sa isi faca o cariera in Romania, Anastasia Cecati, In 2011, actrita ucisa de sot, a fost umilita de statul roman, care nu i-a acordat cetatenia romana. Moldoveanca solicitase cetatenie romana, dar cererea ei a fost refuzata de autoritati.

Anastasia Cecati, actrita ucisa de sot, s-a judecat cu „Autoritatea Nationala pentru Cetatenie”

Nemultumita, Anastasia Cecati a dat in judecata „Autoritatea Nationala pentru Cetatenie”. Cazul a ajuns la Curtea de Apel, care a dat un verdict defavorabil lui Cecati, in decembrie 2011. „Respinge acţiunea reclamantei, ca rămasă fără obiect. Obligă pârâţii să plătească reclamantei suma de 4,3 lei cheltuieli de judecată”.

Citeste si: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Meteorologii Accuweather anunță o vară istorică în România! Nu s-a mai întâmplat așa ceva în ultimii ani. Cum va fi vremea pe litoral?- wowbiz.ro

Anastasia Cecati, actrita ucisa de sot, a incercat sa isi faca o cariera in Romania

Moldoveanca a tinut sa-si faca un nume in Romania, chiar daca Anastasia Cecati a fost umilita de statul roman. Ea a pozat ca fotomodel si urma sa apara in serialul Las Fierbinti. Din pacate, Cecati a fost ucisa duminica de sotul ei, la Chisinau, acesta aruncandu-se apoi de la etaj.

Cei doi aveau un baietel nascut in urma cu trei saptamani.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si