Vera si Wilf Russell s-au cunoscut in urma cu 75 de ani si s-au logodit imediat. Din pacate, la scurt timp dupa logodna, Wilf a fost trimis sa lupte in cel de-al Doilea Razboi Mondial. Vera si-a asteptat logodnicul cu sufletul la gura, iar cand acesta s-a intors teafar de pe front, s-au casatorit imediat.

De atunci, timp de 71 de ani, cei doi soti nu au mai stat separat nici macar o noaptea.

Vera si Wilf au avut impreuna 3 copii, 5 nepoti, 7 stranepoti si 2 stra-stranepoti si au fost un adevarat exemplu de dragoste si respect pentru toti cei care i-au cunoscut.

Citeste si: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Larisa de la „Casa Iubirii” și-a făcut iubit! Primele imagini cu bărbatul care i-a furat inima- wowbiz.ro

Problemele pentru cei doi soti au aparut in urma cu cateva luni, cand, datorita formei grave de dementa de care suferea, Wilf a fost internat intr-un azil pentru batrani.

Vera a fost devastata in momentul in care sotul ei a inceput sa nu o mai recunoasca. De atunci, starea de sanatate a batranei de 91 de ani s-a inrautatit si a fost internata la spital.

Miercuri, Wilf a incetat din viata la 93 de ani la azilul pentru batrani in care si-a trait ultimele clipe de viata. La patru minute dupa el, Vera a murit si ea la spital.

"Am fost un cuplu pe cinste, nu?",  au fost ultimele cuvinte ale femeii in varsta de 91 de ani.
Familia vrea sa le organizeze celor doi soti o slujba de inmormantare comuna, scrie Daily Mail. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si