Dupa ce au fost casatoriti 62 de ani, doi soti sunt acum fortati sa traiasca separat. Fotografia cu cei doi care isi iau ramas-bun iti rupe inima

Wolf si Anita Gottschalk sunt doi batranei din Surrey, Canada care, dupa un mariaj de 62 de ani, sunt acum fortati sa traiasca separat pentru ca nu au fost acceptati la acelasi azil de batrani. Nepoata acestora a pus o poza pe o retea de socializare cu momentul in care cei doi isi iau, in lacrimi, ramas-bun.

A.S., luni 29 august 2016 , 11:22

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

 

De 8 luni de zile, Wolf si Anita stau in azile de batrani diferite, din cauza unor probleme legate de intarzierea platilor unor asigurari sociale. Nepoata celor doi face in fiecare zi un drum de 40 de minute cu masina pentru ca cei doi soti sa se poata intalni. Despartirile sunt mereu foarte dureroase, Wolf in varsta de 83 de ani si Anita de 81 plangang in hohote.
Ashley Bartyik face apel la cei in masura sa ii ajute pe cei doi soti, spunand ca " Vrem dreptate pentru bunicii mei care dupa 62 de ani de casnicie merita sa isi petreaca ultimele zile in aceesi cladire".
Desi Wolf Gottschalk sufera de dementa, el nu a uitat insa ca Anita este sotia sa, scrie CNN.

De 8 luni de zile, Wolf si Anita stau in azile de batrani diferite, din cauza unor probleme legate de intarzierea platilor unor asigurari sociale. Nepoata celor doi face in fiecare zi un drum de 40 de minute cu masina pentru ca cei doi soti sa se poata intalni.

Despartirile sunt mereu foarte dureroase, Wolf in varsta de 83 de ani si Anita de 81 plangang in hohote. Ashley Bartyik, nepoata acestora, face apel la cei in masura sa ii ajute pe cei doi soti, spunand ca " Vrem dreptate pentru bunicii mei care dupa 62 de ani de casnicie merita sa isi petreaca ultimele zile in aceesi cladire". Desi Wolf Gottschalk sufera de dementa, el nu a uitat insa ca Anita este sotia sa, scrie CNN.

 


Distribuie acest articol pe Facebook si poti castiga un telefon de ultima generatie!
Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si