Putina lume stie, insa, cine conduce destinele instituiei care ar trebui „sa faca soare” pe strazile noastre. Dr Elena Mateescu este director general al ANM, dupa ce anterior a ocupat functia de director executiv.

Conform declaratiei de avere, in anul precedent, Elena Mateescu a primit din salariul aferent functiei de director general suma de 107.225 lei, adica aproape 9.000 lei pe luna. Ea si-a rotunjit veniturile cu peste 24.000

lei din indemnizatia de membru corespondent al ASAS (Academia de Stiinte Agricole si Silvice) si cu 2.433 lei din cea de cadru didactic la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara Bucuresti.
Sotul doameni director este militar iesit la pensie, inginer la Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor si administrator de bloc.

Cei doi detin impreuna un apartament de 60 mp cumparat in 1992, doua autoturisme (un „autohton” din 2006 si un altul cumparat anul trecut), un cont de peste 58.000 lei si credite totalizand aproape 110.000 lei (din perioada 2015-2016).

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Patrick, atac dur la adresa lui Giuly: "Aruncă bomba și după fuge, normal că iau foc". Robert nu a mai suportat și a intervenit- wowbiz.ro

Directorul ANM a explicat, cu cateva zile in urma, ca fenomene extreme asemanatoare celor din ultimele saptamani, nu pot fi prognozate decat cu 15-30 de minute inainte. Dr Elena Mateescu a dat asigurari, insa, ca in perioada urmatoare, nu vor mai exista furtuni precum cea de la Timisoara.


„In perioada urmatoare nu mai putem sa vorbim despre fenomene similare celor din 17 septambrie, ca deja toamna s-a instalat.
Pot fi, insa, alternante de perioade mai calduroase, intrerupte de perioade mai severe”
, a spus Elena Mateescu intr-o emisiune de televiziune. 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si