Ileana Vulpescu (85 de ani) este o celebra scriitoare romanca, care a devenit cunoscuta datorita romanului „Arta conversatiei”. De-a lungul timpului, ea a mai scris si alte romane elogiate de critica, cum ar fi „Ramas-bun casei parintesti” si „Saruta pamantul acesta”. In 2011, Ileana Vulpescu si-a pierdut atat fiica, pe Ioana, cat si pe sotul ei, scriitorul Romulus Vulpescu.

Cea mai cunoscuta scriitoare din Romania. Ileana Vulpescu este grav bolnava

Ramasa singura, Ioana Vulpescu este vizitata de prietenii apropiati. In ultima vreme, starea de sanatate a scriitoarei s-a inrautatit, iar o amica de-a ei a relatat ca aceasta este pe moarte. „Azi am fost la Ileana. M-am dus sa o vad si sa vorbim de ale noastre. Gresit. Nu am vazut-o pe Ileana. Am vazut un om trecut „jumatate dincolo”.. .S-a bucurat cand m-a vazut. M-a recunoscut si am vorbit citeva cuvinte. I-am dus preotul, care a spovedit-o si a impartasit-o”, a dezvaluit Luiza Iosif, prietena Ilenei Vulpescu.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Meteorologii Accuweather anunță o vară istorică în România! Nu s-a mai întâmplat așa ceva în ultimii ani. Cum va fi vremea pe litoral?- wowbiz.ro

Cea mai cunoscuta scriitoare din Romania. Ileana Vulpescu se desparte de prieteni

Ileana Vulpescu, cea mai cunoscuta scriitoare din Romania, este impacata sufleteste. „Mi-a luat mina si mi-a pupat-o. Am facut la fel. Din cate o cunosc eu pe Ileana, stiu si am simtit ca acum noi doua ne-am despartit in felul nostru tainic. Noi am insemnat mult una pentru alta de-a lungul vietii.

Ne-am fost alaturi la bine si la greu. Azi am vazut o luminare care palpaie...Dumnezeu sa faca ce stie EL mai bine pentru Ileana.  Doamne, Ajuta!”, a mai spus prietena Ilenei Vulpescu.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si