La aproape fiecare semafor din centrul Parisului, de cateva saptamani, au aparut cersetori tinand in mana cartoane pe care au scris "familie siriana SOS".
Jurnalistii francezi au incercat sa poarte o conversatie in limba araba cu ei "Esti siriana?" o intreaba un reporter pe una dintre tinerele care cerseau in strada. "Da, vin din Alep". Femeia nu intelege nimic in limba siriana, iar la final recunoaste ca este romanca, relateaza francetvinfo.fr.
"Aceeasi oameni care acum un an se prefaceau ca sunt infirmi acum se dau drept sirieni" spun autoritatile.
95% dintre refugiati sirieni care ajung in Franta sunt luati in grija statului.

La aproape fiecare semafor din centrul Parisului, de cateva saptamani, au aparut cersetori tinand in mana cartoane pe care au scris "familie siriana SOS". Jurnalistii francezi au incercat sa poarte o conversatie in limba araba cu ei "Esti siriana?" o intreaba un reporter pe una dintre tinerele care cerseau in strada. "Da, vin din Alep".

Femeia nu intelege nimic in limba siriana, iar la final recunoaste ca este romanca, relateaza francetvinfo.fr. "Aceeasi oameni care acum un an se prefaceau ca sunt infirmi acum se dau drept sirieni" spun autoritatile. 95% dintre refugiati sirieni care ajung in Franta sunt luati in grija statului, relateaza France Info.

Citeste si: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Citeste si: Nimeni nu mai știe nimic de Riana. Cum a fost filmată înainte să dispară fără urmă- wowbiz.ro

 


Paris: quand des faux Syriens font la manche


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si