Ionela Prodan

Moartea Ionelei Prodan l-a afectat teribil pe Toni Antohi, cel de-al doilea sot al cantaretei! Barbatul a stat in toate cele trei zile de priveghi la Capela  Cimitirului Bellu distrus de durere si nu putea  sa mai spuna nici macat un cuvintel.

Citeste si: Cum a fost "lucrata" Ionela Prodan de samsarii din Bucuresti. Artista s-a trezit cu afacerea pe butuci, la niciun an de cand o deschisese!

Ionela Prodan

Sotul regretatei Ionela Prodan pleaca din casa! Unde se va duce?!

Putine persoane din preajma regretatei Ionela Prodan stiu ca ea s-a recasatorit dupa decesul fulgerator al primului ei sot, Traian Tanase, cu un om simplu, caruia nu i-a placut publicitatea.

Citeste si: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Citeste si: Patrick, atac dur la adresa lui Giuly: "Aruncă bomba și după fuge, normal că iau foc". Robert nu a mai suportat și a intervenit- wowbiz.ro

“Marturisesc ca mi-a fost greu dupa moartea lui Traian! Insa, anii au trecut, si mi-am regasit linistea sufleteasca langa cel de-al doilea sot, inginerul Toni Antohi, care s-a incumetat sa cladeasca alaturi de mine un nou camin”, povestea Ionela Prodan  in urma cu ceva vreme.

Ionela Prodan

Alegerea Ionelei Prodan s-a dovedit a fi de bun augur, caci barbatul a iubit-o si a divinizat-o pana in ultima clipa! “A stat tot timpul cu ea la spital, iar cand artista a inchis ochii pentru totdeauna, a fost pur si simplu, distrus! De

altfel, s-a vazut si la capela, acolo unde Ionela Prodan a fost plansa de sot cu lacrimi amare. Toni a stat la sicriu, apoi s-a retras intr-un colt si a suferit in tacere! Mai mult, dupa inmormantare, el le-a spus apropiatilor ca nu mai poate sta singur in casa in care a trait alaturi de cantareata si ar vrea sa se retraga la el, in Moldova”, au dezvaluit persoane din familie.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si