Decizia radicala pe care a luat-o cel de al doilea sot al Ionelei Prodan imediat dupa moartea artistei! Nimeni nu se astepta la asa ceva
Actual

Decizia radicala pe care a luat-o cel de al doilea sot al Ionelei Prodan imediat dupa moartea artistei! Nimeni nu se astepta la asa ceva

Lia Popescu
20 apr 2018

Toni Antohi vrea sa plece din casa in care a locuit cu indragita cantareata de muzica populara!

Ionela Prodan

Moartea Ionelei Prodan l-a afectat teribil pe Toni Antohi, cel de-al doilea sot al cantaretei! Barbatul a stat in toate cele trei zile de priveghi la Capela  Cimitirului Bellu distrus de durere si nu putea  sa mai spuna nici macat un cuvintel.

Citeste si: Ministrul Culturii a trimis mesaj de condoleante pentru Ionela Prodan, dar a uitat de doua artiste la fel de mari! George Ivascu nu a reactionat dupa ce au murit Aimee Iacobescu si Carmen Stanescu!

Citeste si: Cum a fost "lucrata" Ionela Prodan de samsarii din Bucuresti. Artista s-a trezit cu afacerea pe butuci, la niciun an de cand o deschisese!

Ionela Prodan

Sotul regretatei Ionela Prodan pleaca din casa! Unde se va duce?!

Putine persoane din preajma regretatei Ionela Prodan stiu ca ea s-a recasatorit dupa decesul fulgerator al primului ei sot, Traian Tanase, cu un om simplu, caruia nu i-a placut publicitatea.

“Marturisesc ca mi-a fost greu dupa moartea lui Traian! Insa, anii au trecut, si mi-am regasit linistea sufleteasca langa cel de-al doilea sot, inginerul Toni Antohi, care s-a incumetat sa cladeasca alaturi de mine un nou camin”, povestea Ionela Prodan  in urma cu ceva vreme.

Ionela Prodan

Alegerea Ionelei Prodan s-a dovedit a fi de bun augur, caci barbatul a iubit-o si a divinizat-o pana in ultima clipa! “A stat tot timpul cu ea la spital, iar cand artista a inchis ochii pentru totdeauna, a fost pur si simplu, distrus! De altfel, s-a vazut si la capela, acolo unde Ionela Prodan a fost plansa de sot cu lacrimi amare. Toni a stat la sicriu, apoi s-a retras intr-un colt si a suferit in tacere! Mai mult, dupa inmormantare, el le-a spus apropiatilor ca nu mai poate sta singur in casa in care a trait alaturi de cantareata si ar vrea sa se retraga la el, in Moldova”, au dezvaluit persoane din familie.

viewscnt

Urmareste-ne pe Facebook