Stirile zilei

Politica

Cum a ajuns Elena Udrea sa nu achite taxa la masterul in teologie ortodoxa! Fosta blonda de la Cotroceni a scapat de plata a 2.500 de lei pe an!

09:21, 05 Ianuarie

Elena Udrea s-a inscris in toamna lui 2016 la un master in teologie ortodoxa, la Universitatea Babes-Bolyai din Cluj-Napoca.

Elena Udrea a socat opinia publica in septembrie 2016, cand s-a aflat ca fostul ministru al Turismului s-a inscris la cursurile Facultatii de Teologie Ortodoxa din cadrul Universitatii Babes-Bolyai din Cluj-Napoca. Udrea a fost admisa la un masterat in teologie, decanul Vasile Stanciu declarand ca masteratul e in teologie ortodoxa, specializarea pedagogie-psihologie. Ea nu va plati nici o taxa pentr cei doi ani de studii, pentru ca a intrat pe locurile bugetate. „În prima tranșă, ea a candidat pentru locuri cu taxă și întrucât au rămas locuri, în sensul că mulți candidați au avut un alt masterat și, potrivit legii, trebuie să plătească pentru alte masterate, atunci noi am avut locuri bugetate și ea neavând un alt masterat înainte a glisat spre fără taxă”, a explicat un membru in comisia de evaluare a candidatilor.

Elena Udrea se pozeaza mereu cand viziteaza manastirile Astfel, Udrea a evitat plata unei taxe anuale de 2.500 de lei, cat se percepe pentru master, adica un total de 5.000 de lei pentru cei doi ani de studii. „Este foarte important ca despre credință și religie să se vorbească, chiar și în zonele acestea, să zicem, de public, persoane care nu ar ajunge să audă un astfel de subiect în mod normal. Mă refer la tineri foarte mult, la persoane care au o activitate care nu are legătură cu biserica. Deși la liturghie o să vedeți că, duminica, bisericile sunt mai pline de tineri decât de persoane în vârstă, ceea ce este un lucru bun”, si-a justificat Udrea alegerea de a studia teologia.

Udrea apare tot mai des in compania fetelor bisericesti

Urmareste-ne pe Facebook

Alte stiri importante