Cum a ajuns Elena Udrea sa nu achite taxa la masterul in teologie ortodoxa! Fosta blonda de la Cotroceni a scapat de plata a 2.500 de lei pe an!

Elena Udrea s-a inscris in toamna lui 2016 la un master in teologie ortodoxa, la Universitatea Babes-Bolyai din Cluj-Napoca.

Author: Matei Vaihan joi 05 ianuarie 2017 , 09:21

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Elena Udrea a socat opinia publica in septembrie 2016, cand s-a aflat ca fostul ministru al Turismului s-a inscris la cursurile Facultatii de Teologie Ortodoxa din cadrul Universitatii Babes-Bolyai din Cluj-Napoca. Udrea a fost admisa la un masterat in teologie, decanul Vasile Stanciu declarand ca masteratul e in teologie ortodoxa, specializarea pedagogie-psihologie.

Ea nu va plati nici o taxa pentr cei doi ani de studii, pentru ca a intrat pe locurile bugetate. „În prima tranşă, ea a candidat pentru locuri cu taxă şi întrucât au rămas locuri, în sensul că mulţi candidaţi au avut un alt masterat şi, potrivit legii, trebuie să plătească pentru alte masterate, atunci noi am avut locuri bugetate şi ea neavând un alt masterat înainte a glisat spre fără taxă”, a explicat un membru in comisia de evaluare a candidatilor.

Elena Udrea se pozeaza mereu cand viziteaza manastirile
Elena Udrea se pozeaza mereu cand viziteaza manastirile Astfel, Udrea a evitat plata unei taxe anuale de 2.500 de lei, cat se percepe pentru master, adica un total de 5.000 de lei pentru cei doi ani de studii.
„Este foarte important ca despre credinţă şi religie să se vorbească, chiar şi în zonele acestea, să zicem, de public, persoane care nu ar ajunge să audă un astfel de subiect în mod normal. Mă refer la tineri foarte mult, la persoane care au o activitate care nu are legătură cu biserica. Deşi la liturghie o să vedeţi că, duminica, bisericile sunt mai pline de tineri decât de persoane în vârstă, ceea ce este un lucru bun”, si-a justificat Udrea alegerea de a studia teologia.

Citeste si: Hemoroizi externi – cauze si metode de tratament

Citeste si: Gina Pistol și Smiley au vorbit despre al doilea copil, chiar în ziua nunții! Vestea emoționantă pe care au dat-o- wowbiz.ro

Udrea apare tot mai des in compania fetelor bisericesti
Udrea apare tot mai des in compania fetelor bisericesti


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si