Cum a ajuns Elena Udrea sa nu achite taxa la masterul in teologie ortodoxa! Fosta blonda de la Cotroceni a scapat de plata a 2.500 de lei pe an!

Elena Udrea s-a inscris in toamna lui 2016 la un master in teologie ortodoxa, la Universitatea Babes-Bolyai din Cluj-Napoca.

Matei Vaihan, joi 05 ianuarie 2017 , 09:21

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Elena Udrea a socat opinia publica in septembrie 2016, cand s-a aflat ca fostul ministru al Turismului s-a inscris la cursurile Facultatii de Teologie Ortodoxa din cadrul Universitatii Babes-Bolyai din Cluj-Napoca. Udrea a fost admisa la un masterat in teologie, decanul Vasile Stanciu declarand ca masteratul e in teologie ortodoxa, specializarea pedagogie-psihologie. Ea nu va plati nici o taxa pentr cei doi ani de studii, pentru ca a intrat pe locurile bugetate.

„În prima tranşă, ea a candidat pentru locuri cu taxă şi întrucât au rămas locuri, în sensul că mulţi candidaţi au avut un alt masterat şi, potrivit legii, trebuie să plătească pentru alte masterate, atunci noi am avut locuri bugetate şi ea neavând un alt masterat înainte a glisat spre fără taxă”, a explicat un membru in comisia de evaluare a candidatilor.

Elena Udrea se pozeaza mereu cand viziteaza manastirile
Elena Udrea se pozeaza mereu cand viziteaza manastirile Astfel, Udrea a evitat plata unei taxe anuale de 2.500 de lei, cat se percepe pentru master, adica un total de 5.000 de lei pentru cei doi ani de studii. „Este foarte important ca despre credinţă şi religie să se vorbească, chiar şi în zonele acestea, să zicem, de public, persoane care nu ar ajunge să audă un astfel de subiect în mod normal. Mă refer la tineri foarte mult, la persoane care au o activitate care nu are legătură cu biserica.
Deşi la liturghie o să vedeţi că, duminica, bisericile sunt mai pline de tineri decât de persoane în vârstă, ceea ce este un lucru bun”
, si-a justificat Udrea alegerea de a studia teologia.

Udrea apare tot mai des in compania fetelor bisericesti
Udrea apare tot mai des in compania fetelor bisericesti


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Topul concurenților de la Survivor România 2021. Surprize uriașe pe podium! Cine este... Topul concurenților de la Survivor România 2021. Surprize uriașe pe podium! Cine este cel mai bun si cine este cel mai slab concurent
demamici.ro
Naștere de vis într-un spital de stat din Austria. Maria: „M-am simțit ca un musafir... Naștere de vis într-un spital de stat din Austria. Maria: „M-am simțit ca un musafir într-un hotel, nicidecum ca o pacientă” | Demamici.ro
b1.ro
S-a aflat cine o va înlocui pe Gina Pistol la “Chefi la cuţite”. Ce se întâmplă cu... S-a aflat cine o va înlocui pe Gina Pistol la “Chefi la cuţite”. Ce se întâmplă cu show-ul "Asia Expres"
monitorulcj.ro
Educația sexuală nu se face în școli, dar copiii primesc „sfaturi“ de la preoți! ÎPS... Educația sexuală nu se face în școli, dar copiii primesc „sfaturi“ de la preoți! ÎPS Teodosie combate „păcatul masturbării“ cu 100 de mătănii.
infoactual.ro
Andreea Marin a vrut să își pună capăt zilelor: “Cum a fost cazul Mădălinei.” Cine a... Andreea Marin a vrut să își pună capăt zilelor: “Cum a fost cazul Mădălinei.” Cine a salvat-o!
infoactual.ro
De ce este important să îți asculți simțurile: Stomacul e primul care ne dă de știre! De ce este important să îți asculți simțurile: Stomacul e primul care ne dă de știre!
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si