In declaratia de avere depusa in vara lui 2016, Olguta Vasilescu a precizat ca  fiul ei primeste lunar o pensie alimentara in valoare de 1.000 de lei, in plus Ovidiu Wlassopol nu mai era trecut nici la capitolul venituri ale sotului, dar mai ales nici cu numeroasele proprietati imobiliare pe care acesta le obtinuse prin mostenire.

Citeste si: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Larisa de la „Casa Iubirii” și-a făcut iubit! Primele imagini cu bărbatul care i-a furat inima- wowbiz.ro

Atunci, au existat zvonuri ca despartirea celor doi ar fi de fatada cu scopul de a fi protejata averea sotilor, avand in vedere faptul ca in acel moment, Olguta Vasilescu era cercetata de DNA. Olguta Vasilescu si Ovidiu Wlassopol, un fost jurnalist, erau casatoriti de 14 ani si aveau impreuna un baietel.

Citeste si: De ce a trebuit sa-si schimbe meseria Ovidiu Wlassopol cand s-a aflat ca se casatoreste cu Olguta Vasilescu! In urma cu 14 ani si-a dat demisia,dar acum ar putea avea un salariu de 14.000 de euro pe luna

 

In vara acestui an, Ovidiu Wlassopol a fost numit prim-vicepresedinte la Autoritatea de Supraveghere Financiara, iar in aceasta functie a trebuit sa-si depuna si el declaratia de avere. In document apare si noua partenera de viata a fostului sot al Olgutei Vasilescu. Andreea Wlassopol este angajata tot la ASF, fiind specialista in piete reglementate. Cei doi au impreuna si un copil mic, tot un baietel.

Informatia este furnizata tot in declaratia de avere pentru ca Ovidiu Wlasopol a trecut ca sotia sa a primit indemnizatie de crestere copil, dar si alocatie pentru Wlassopol Nicolae Matei.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si