Cazul din Dâmbovița începe să se clarifice! Probele adunate de anchetatori arată faptul că femeia decedată ar putea fi din Bucureşti, informează Antena 3 CNN.

Zeci de poliţişti sunt în alertă, după ce vineri, cadavrul unei femei în vârstă de 30 de ani, aflat în stare avansată de descompunere a fost descoperit pe un câmp din apropierea bretelei de ieșire de pe autostrada A1, în localitatea Olteni, din județul Dâmbovița, de un tractorist care se întorcea de la muncă.

Acesta a sunat de urgență la 112, pentru a anunța ceea ce a văzut.

Întâmplare a fost că ne-am oprit să mut o butelie din portbagaj pe bancheta din spate. La momentul plecării, șoferul, Chelu Adrian, a observat un picior de om pe o arătură. Într-adevăr, am mers până acolo și am constatat că într-adevăr era un picior de om. Era în putrefacţie. După adidași, asta am constatat că era un picior mic și am considerat că este o femeie. Era la câţiva metri de drum. Sacul era un pic mai la dreapta", a povestit bărbatul, conform sursei menționate mai sus. 

Întorsătură femeie moartă Dâmbovița

Imagine de la locul în care a fost găsit cadavrul în Dâmbovița.

[Sursa foto: Captură ecran Youtube]

Citeste si: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Meteorologii Accuweather anunță o vară istorică în România! Nu s-a mai întâmplat așa ceva în ultimii ani. Cum va fi vremea pe litoral?- wowbiz.ro

Citește și: EXCLUSIV: Cine sunt tinerii care au sfârșit în accidentul din Vâlcea? Alexandru și Daniel aveau planuri mari cu viața lor

Vinovatul în cazul din Dâmbovița este în libertate

Mai mult, se pare că anchetatorii au descoperit și că femeia ar fi murit în urmă cu aproximativ o lună, dar și că aceasta nu era din zonă. Așadar, cel mai probabil vinovatul ar fi omorât-o, a tranșat-o, iar mai apoi a decis să o arunce într-o altă zonă unde să fie găsită cu greu.

Acum, anchetatorii aşteaptă probele ADN care vor stabili cu exactitate identitatea femeii decedate. Există două posibilătiți în acest moment, fie cadavrul este al unei tinere din București, sau este vorba despre o femeie din Argeș, ambele dispărute de o lună. 

"A fost constituită o echipă complexă de cercetare, condusă de către un procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmbovița, iar toate activitățile sunt în curs de desfășurare", a informat IPJ Dâmbovița.

Întorsătură femeie moartă Dâmbovița

Imagine de la locul în care a fost găsit cadavrul în Dâmbovița.

[Sursa foto: Captură ecran Youtube]

Citește și: Sfârșit tragic! Doi tineri de 15 şi 22 de ani și-au pierdut viața, după ce au intrat cu maşina în stâlp, în Vâlcea

Momentan, nici vinovatul nu a fost prins. Localnicii cred că nu este cineva din satul lor.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si