Intr-un interviu acordat revistei" Taifasuri", Mihai Coada a vorbit despre serialul care i-a adus celebritatea si a marturisit ca de multe i-a fost greu sa isi faca rolul din cauza

replicilor care contravin invataturilor biblice.

"Mi-a fost destul de greu. Si-mi puneau in replici tot felul de chestii cu homosexuali, cu vrajitoare, o gramada de lucruri neserioase. Strangeam din dinti. Le-am spus mereu, dar ma pomeneam cu scenariul si trebuia sa-l facem. Suportam cu greu, ce sa fac? Am mai si refuzat cateodata. Am spus asa: 'Bai, sa nu dati cu diavolul, ca nu sunt de acord'. si singurul care ma scapa de acolo era Americanu’. El mai spunea cate un 'naiba' sau nebunule. Sfanta Scriptura zice: 'Daca ii zici prost unuia, esti demn de judecata Sinedriului, iar daca-i zici unui om „nebunule", esti vrednic de osanda vesnica'. Trebuia sa-mi inteleaga si mie niste lucruri de-astea, pentru ca aveau nevoie de mine, sa mearga serialul in continuare", a povestit Mihai Coada.

 "N-as sfatui pe nimeni sa se faca actor sau cantaret, pentru ca este ca pe muchie de cutit meseria asta.

Va fi pus sa faca multe lucruri care nu sunt in regula. Si va fi ispitit cu preacurvie, cu fumat, cu baut".

Citeste si: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Citeste si: Îngropat de viu, un bărbat a fost salvat ca prin minune după 4 zile de stat sub pământ- wowbiz.ro

Mihai Coada se gandeste serios sa se calugareasca.

"Daca as intra in manastire, trebuie sa iau intelegere si binecuvantare de la sotie si o binecuvantare de la duhovnic. Altfel, nu se poate. Sa-i lasi de izbeliste nu se poate".

Fratele Mihai este multumit de viata la manastire:" E frumos, armonie, liniste. Mai joc doar in spectacole religioase, l-am intruchipat pe Sfantul Antim Ivireanul".


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si