Iulian Cristian Bigiu a fost reales in functia de primar al comunei prahovene Alunis si dupa alegerile din vara a finalizat mai multe lucrari cum ar fi renovarea gradinitei din sat, a ingenizat toate fantinile, a asfaltat terenul de fotbal din curtea scolii, dar a facut si un centru medical modern dedicat satenilor. El spera ca in cel mai scurt timp, aici, la Alunis, sa deschida si o sectie de Urgente pentru localnici.
"Nimic nu este mai important decât educaţia şi sănătatea oamenilor. La asta m-am gândit atunci când am alocat fondurile în comuna noastră şi voi merge în această direcţie până la capăt. Oamenii merită un trai bun, indiferent că trăiesc în marile oraşe sau la sat. Aici se munceşte foarte mult, în comunele prahovene se produc fructe şi legume pentru tot judeţul, iar aceşti mici fermieri şi agricultori merită să aibă condiţii medicale bune, iar copiii lor să fie educaţi în şcoli curate, moderne, de care să fim mândri. Cât despre fântânile pe care le-am modernizat şi igienizat, şi acest capitol reprezintă o necesitate. Nu ne permitem să ne îmbolnăvim cetăţenii. Nu mai suntem în 1400", a declarat primarul, citat de cei de la ph-online.ro

Alunis este o comuna care are aproape 3.700 de locuitori si este formata din doua sate: Alunis si Ostrovu. Comuna se afla la aproximativ 40 de kilometri de Ploiesti.

Citeste si: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Larisa de la „Casa Iubirii” și-a făcut iubit! Primele imagini cu bărbatul care i-a furat inima- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si