Primarul care le-a promis satenilor ca le face comuna sa arate ca la oras a reusit! Ce a facut in doar 2 luni de mandat

Un ales local s-a pus repede pe treaba si a reusit in doar doua luni de la algerile din luna iunie sa transforme comuna pe care o "pastoreste".

Author: C.I.P. Editor: Catalin Patru joi 11 august 2016 , 09:34

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Iulian Cristian Bigiu a fost reales in functia de primar al comunei prahovene Alunis si dupa alegerile din vara a finalizat mai multe lucrari cum ar fi renovarea gradinitei din sat, a ingenizat toate fantinile, a asfaltat terenul de fotbal din curtea scolii, dar a facut si un centru medical modern dedicat satenilor.
El spera ca in cel mai scurt timp, aici, la Alunis, sa deschida si o sectie de Urgente pentru localnici. "Nimic nu este mai important decât educaţia şi sănătatea oamenilor. La asta m-am gândit atunci când am alocat fondurile în comuna noastră şi voi merge în această direcţie până la capăt. Oamenii merită un trai bun, indiferent că trăiesc în marile oraşe sau la sat. Aici se munceşte foarte mult, în comunele prahovene se produc fructe şi legume pentru tot judeţul, iar aceşti mici fermieri şi agricultori merită să aibă condiţii medicale bune, iar copiii lor să fie educaţi în şcoli curate, moderne, de care să fim mândri.
Cât despre fântânile pe care le-am modernizat şi igienizat, şi acest capitol reprezintă o necesitate. Nu ne permitem să ne îmbolnăvim cetăţenii. Nu mai suntem în 1400"
, a declarat primarul, citat de cei de la ph-online.ro

Alunis este o comuna care are aproape 3.700 de locuitori si este formata din doua sate: Alunis si Ostrovu. Comuna se afla la aproximativ 40 de kilometri de Ploiesti.

Citeste si: Mădălina Crețan, adevărul despre moartea soțului ei: "A avut perioade în care s-a chinuit" Iris, fiica lui Nosfe, a presimțit moartea tatălui său- kanald.ro

Citeste si: Ce se întâmplă cu Theo Rose în ultimul trimestru?! Artista, în lacrimi: „Copilul meu nu știu ce are”- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si