Potrivit unui sondaj independent, comandat de Geeks For Democracy, in colaborare cu CENTRAS si Funky Citizens, daca ar avea loc din nou alegeri parlamentare, PSD ar obtine 31% din voturile populatie, PNL 17%, USR 7%, iar ALDE 2%. Procentajul nehotaratilor este de 41%, arata sondajul.

Studiul a fost realizat pe un esantion de 965 de persoane cu varste peste 18 ani, in perioada 7-11 februarie, prin metoda interviurilor telefonice, asistate de calculator.

Marja de eroare a sondajului este+/- 3,2%, scrie republica.ro.

Citeste si: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Mădălin Ionescu, în doliu! Prezentatorul TV a dat vestea cumplită printre lacrimi: „S-a stins. Am trăit cu o durere imensă ultimele lui clipe”- wowbiz.ro

Pe 8 februarie, dupa ce primarul din Iasi, Mihai Chirica, a spus ca PSD ar fi pierdut in sondaje 23%, presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat ca potrivit unei case de sondare "respectabile", PSD a pierdut doar 2-3 procente.

„Am auzit asta, eu nu stiu ce casa de sondare are domnul Chirica. Eu am vazut un alt sondaj acum doua seri, nu asta e cel mai important acum, am vazut un sondaj facut de o casa de sondare respectabila, daca vor decide sa-l publice este foarte bine, daca nu, nu. Nu cred in ceea ce a spus”, a precizat presedintele Camerei Deputaţilor, potrivit news.ro.

Intrebat in continuare cum arata sondajul, Liviu Dragnea a spus ca „arata aproape neschimbat, cu cateva provente in jos, doua-trei procente in jos la PSD”. 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si