Victor Ciorbea, care ocupa functia de Avocat al Poporului, a devenit unul dintre cele mai controversate personaje ale clasei politice, dupa ce a anuntat ca va ataca, la Curtea Constitutionala, legea care interzice persoanelor condamnate penal sa ocupe functia de premier al Romaniei. Mutarea l-ar avantaja pe Liviu Dragnea, condamnat la 2 ani cu suspendare in dosarul Referendumului, care ar putea astfel sa ocupe functia de prim-ministru daca respectiva lege ar fi schimbata.

Ciorbea a mai fost in centrul unei controvesrse in 2014, atunci cand evz.ro a dezvaluit ca vila pe care o detine in Capitalaa fost cumparata dupa ce a facut un credit urias.
„Victor Ciorbea actualul Avocat al Poporului, este păsuit de banca de la plata unor credite totale de 1,4 milioane de euro. Cu aceşti bani el şi-a ridicat o vilă de lux în Capitală, pentru care a garantat şi cu un contract”, a scris ziarul. Conform declaratiei de avere a lui Ciorbea, vila are o suprafata de 700 de metri patrati, fiind cumparata in 2008, cu ajutorul unui credit. La rubrica datoriilor, Ciorbea  a trecut ca are 4 credite contractate in 2007 si scadente in 2024, a caror valoare totala este de 1.515.700 de euro. Vila lui Ciorbea se afla intr-o zona exclusivista, pe o limba de pamant de pe lacul Floreasca.

Citeste si: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Citeste si: Larisa de la „Casa Iubirii” și-a făcut iubit! Primele imagini cu bărbatul care i-a furat inima- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si