Un autoturism condus de un tânăr de 19 ani, care luase permisul în urmă cu două luni, a ajuns pe contrasens sub un camion, într-un pasaj subteran. Pasagerii aflați pe bancheta din spate au murit pe loc. Șoferul și cel care stătea în dreapta au fost soși de echipele de descarcerare. Accidentul a avut loc în pasajul Michelangelo din Timișoara. Camionul venit din sens opus nu a mai putut să evite impactul.

Citește și: Accident rutier grav în București. Un minor, de șapte ani, a ajuns de urgență la spital

Viteza a ucis două persoană, după ce un șofer începător a provocat un tragic accident rutier

Viteza a ucis două persoană, după ce un șofer începător a provocat un tragic accident rutier

[Sursa foto: Stirilekanald]

Accident grav în București. Un minor a ajuns de urgență la spital

O mașină s-a răsturnat, marți seara, pe un bulevard din București. În urma impactului, un copil de șapte ani a fost transportat de urgență la spital.

Martorii spun că șoferii a două autoturisme s-au ciocnit violent, iar în urma impactului una din maşini s-a răsturnat pe o parte. Un băiețel a rămas captiv în autoturism.

Citeste si: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Îngropat de viu, un bărbat a fost salvat ca prin minune după 4 zile de stat sub pământ- wowbiz.ro

Citește și: Un bărbat de 72 de ani și-a pierdut viața în fața Palatului de Justiție din București

La fața locului au intervenit rapid medicii de la SMURD, descarcerarea, dar şi polițiştii de la Brigada Rutieră.

Pompierii de la descarcerare au reuşit să extragă din autoturism băiețelul de șapte ani. Copilul a fost preluat de medici, stabilizat şi transportat la spitalul Grigore Alexandrescu pentru investigații amănunțite.

De îngrijiri medicale a avut nevoie şi o altă victimă, dar după ce a fost stabilizată, femeia a refuzat să mai meargă la spital. Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest, iar rezultatul a fost negativ. Polițiştii au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Citește și: Ion s-a stins din viață în urma unui accident cumplit. Familia românului le cere socoteală medicilor care nu l-au mai putut salva

Un bărbat de 72 de ani și-a pierdut viața în fața Palatului de Justiție din București

Impact violent, luni seara, în fața Palatului de Justiție din Capitală.  Un bărbat de 72 de ani a fost decapitat după ce a fost călcat de o mașină. Bărbatul ar fi traversat strada printr-un loc nepermis și fără să se asigure. Medicii au ajuns la fața locului și au constatat decesul. Din păcate, șoferul autoturismului nu a apucat să frâneze la timp pentru a evita impactul. 

Citește și: Român mort după ce a încercat să taie un butoi cu flexul

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si