Tragedia care i-a pus capăt zilelor românului în vârstă de 35 de ani a avut loc în noaptea de sâmbătă, 18 februarie spre duminică, 19 februarie. Mașina în care se afla Ion s-a răsturnat și a luat foc, iar acesta a rămas blocat și a decedat la scurt timp după ce a ajuns la spital. Scenele de coșmar au avut loc pe drumul provincial 11.

Ion a murit după ce a rămas blocat în mașina cuprinsă de flăcări

Ion Silviu Stoica, un român în vârstă de 35 de ani, care era angajat al Europa Car ca dealer auto în Vercelli, a decedat la scurt timp după ce a fost internat în spital după teribilul accident. Rănile suferite în urma coliziuni au fost extrem de grave.

Citește și: Tânăra lăsată în baltă de sânge de fostul iubit a fost transportată la spital cu elicopterul SMURD

Românul locuia în Vercelli, Italia. Ion se afla la volanul unui BMW, care a ieșit de pe șosea și a ajuns pe câmpul care mărginește pasajul suprateran. Pentru șofer, care a fost salvat de personalul 118 și dus în stare gravă a spitalul Dea din Vercelli, nu s-a mai putut face, din păcate, nimic.

Familia românului le cere socoteală medicilor care nu l-au mai putut salva

În momentul în care rudele lui Ion au ajuns la spital în urma tragediei au avut câteva momente de tensiune cu personalul medical. În opinia familiei victimei, medicii sunt vinovați de faptul că au întârziat prea mult să ajungă la locul accidentului și nu l-au tratat imediat pe bărbat. La spital, aproximativ 40 de persoane, printre care rude și prieteni de-ai lui Ion, s-au revoltat pentru faptul că serviciile medicale ar fi intervenit cu întârziere pentru a-i acorda asistență bărbatului român.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citește și: Florina s-a stins din viață fulgerător în Italia. Mesajul emoționant postat de româncă înainte de a-și găsi sfârșitul

Din acest motiv, a fost necesară și intervenția carabinierilor pentru a-i calma pe contestatari și pentru a escorta ambulanța la spitalul Sant'Andrea. Chiar și la camera de urgență, unde s-au mai dus vreo douăzeci de rude ale victimei, a urmat o agitație uriașă, potrivit alessandriaoggi.info.

Citește și: Incredibil cum a ajuns Georgiana să obțină un loc de muncă pe măsura calificării. De ce era discriminată românca


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si