1 Martie in Parlament. Cum s-au comportat alesii cu doamnele. Andreea Cosma, deputata al carei selfie in Parlament a devenit viral: "II multumesc lui Liviu Dragnea, primul barbat care mi-a dat flori"

In Parlamentul Romaniei a fost o zi de pomina, plina de flori, zambete si primavara. Printre atatia domni galanti, un deputat s-a intrecut insa pe sine insusi. S-a trezit cu noaptea-n cap ca sa fie sigur ca doamnele se vor simti rasfatate!

Author: A.L. miercuri 01 martie 2017 , 19:22

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Domnul din imagini este  la primul mandat de deputat. Nu stim daca isi doreste sa se bage pe sub pielea noilor sale colege, dar si-a facut temele foarte sarguincios.


Pavel Popescu: "As prefera sa nu spun bugetul ideea e ca m-am trezit dimineata si am realizat si m-am dus la piata de flori am negociat,dar ce folos sa dai o floare unei fete
posomorate"

Cine o fi fost diva care nu i-a zambit destul de larg, nu stim. Cert este ca deputatul a atras privirile tuturor in sala de plen. Intr-o mana tinea cutiile cu bomboane in forma de inimioare,  cu cealalta impartea flori.

"Cred ca sunt o suta, o suta si ceva, eu am luat asa estimativ"

"iau o inimioara galbena daca e de la un PNL-ist"

Efectul insa...a fost pe masura! Toate doamnele, indiferent de partid si-au exprimat aprecierea pentru galantul liberal.

"Ce ati primit de 1 martie?

Flori de la colegi, bomboane.

Sunt domnii mai galanti?

Andreea Cosma:

Foarte galanti. Vreau sa ii multumesc domnului Liviu Dragnea, presedintele meu,  ca mi-a dat primele flori, primul barbat care mi-a dat flori"


Nu toti deputatii au fost la fel de atenti cu doamnele. Unii au daruit flori in functie de culoarea politica.

"Cati trandafiri ati cumparat?

15-20! pentru colegele mele"

Cu toate astea, doamnele s-au simtit rasfatate. Si cum ziua este una speciala, pregatirile au fost pe masura.

Saptamana viitoare este 8 martie, asa ca doamnele din Parlament vor primi din nou flori si mici atentii de la colegi.


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si