10 accesorii care îți fac mașina mai frumoasă

Mașina personală poate fi un spațiu important pentru șofer dacă își petrece mult timp în spatele volanului. De aceea, poate fi înfrumusețată atât pentru plăcerea șoferului, cât și a pasagerilor cu câteva accesorii auto. Oricât de frumoasă ar fi la momentul achiziției, mereu există loc pentru a mai modifica aspectul interior al mașinii, astfel încât să te reprezinte mai bine și să îți complimenteze stilul de viață. Tu știi care sunt cele mai bune accesorii pentru mașina ta?

luni 03 octombrie 2022 , 11:20

covorase auto

Poți schimba complet aspectul mașinii prin covorașe auto.

[Sursa foto: Pexels.com]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Iată 10 sugestii de accesorii pentru a îmbunătăți aspectul mașinii tale!

1. LED-uri pentru scaune

Benzile cu LED se lipesc sub scaune, iar culorile pot fi schimbate cu ajutorul unei telecomenzi astfel încât să obții o atmosferă ambientală și unică.

2. Covorașe

Poți schimba complet aspectul mașinii prin covorașe auto. Cei de la Autogedal.ro au produse de înaltă calitate, de unde poți alege covorașele auto potrivite mașinii tale. Optează pentru covorașe calitative, întrucât trebuie să reziste în timp la uzură.

3. Husă volan

O husă de volan poate fi schimbată după bunul plac, existând în diverse modele și culori. Materialele cele mai întâlnite sunt piele, dar unele șoferițe preferă chiar husele din blană.

4. Coș de gunoi auto

Nimic nu strică aspectul unei mașini mai tare decât mizeria și dezordinea.

Achiziționează un coș de gunoi auto, care să se potrivească cu interiorul mașinii, pe care să îl lipești în partea pasagerului. Astfel, va fi mult mai ușor să ții mașina curată.

5. Organizatoare

Poți folosi aceste organizatoare atât în portbagaj, cât și în interiorul mașinii, pentru a depozita toate obiectele din mașină. Astfel, va arăta mult mai bine și vei putea găsi cu ușurință ceea ce ai nevoie.

6. Oglindă cu LED

Mult mai plăcută estetic decât oglinda normală, aceasta se lipește peste oglinda retrovizoare, fără a o deteriora, și se aprinde la atingerea cu degetul.

7. LED portieră

Acest LED se introduce în portieră, fiind de obicei marca mașinii și se aprinde atunci când deschizi portiera. Pe lângă că arată bine, poate fi și utilă în parcările întunecoase.

8. Mapă pentru acte

O mapă pentru acte este absolut esențială pentru orice deținător de mașină. Actele mașinii trebuie păstrate organizat, în siguranță, ferite de orice posibilă pierdere sau deteriorare.

9. Odorizante

Odorizantele de mașină au început să fie din ce în ce mai inedite, unele având forme caraghioase și mirosuri nemaivăzute. Alege un miros care să nu fie extrem de puternic, pentru a nu deranja pasagerii atunci când călătoresc cu tine.

10. Suport de pahare

Suportul de pahare poate fi extrem de elegant, dar are și un scop extrem de util: previne eventualele pete lăsate de paharele folosite în mașină. Alege unele care se aprind atunci când paharul este așezat pe ele pentru un efect mai rafinat.

Astfel, o mașină personală dezvăluie multe lucruri despre proprietarul acesteia, iar cu puține eforturi și întreținere permanentă, aceasta poate arăta absolut impecabil. Grija pentru mașină îi prelungește durata de viață și oferă o experiență mai plăcută celor care iau parte la călătoria cu ea. 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si