UPDATE:  Romanii care au fugit luni dintr-un restaurant spaniol fara sa plateasca au mai dat cateva astfel de lovituri, scrie presa spaniola, care informeaza ca proprietarii altor localuri pagubite i-au gasit pe Facebook.

Am mai auzit de tot felul de probleme cauzate de invitatii vreunei petreceri, dar ce s-a intamplat la un botez din Spania seamana cu un scenariu de film.

Nu atmosfera sau mancarurile alese au intrat in centrul atentiei, ci invitatii, parca alesi unul si unul! Nu va ganditi la vreun scandal provocat. Ba din contra!

Imaginile filmate in toiul petrecerii, cel mai probabil de petrecareti arata ca toti s-au simtit bine la Restauratul EL Carmen din Orasul spaniol Bembibre. Au mancat aperitivele, chiar si felul principal, apoi au consunat vreo 30 de sticle de bauturi alese. Pana aici, totul bine! Numai ca, inainte de a sosi desertul, ce credeti ca au facut?

Cei 120 de petrecareti s-ar fi prefacut ca incep sa danseze conga, dar de fapt au dat bir cu fugitii.

Citeste si: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Larisa de la „Casa Iubirii” și-a făcut iubit! Primele imagini cu bărbatul care i-a furat inima- wowbiz.ro

Patronul locanului s-ar fi speriat cand a auzit motoarele  masinilor, parcare in fata localului. Era, insa, tarziu. Toti cei 120 de romani si-au luat talpasita, cat ai zice...CONGA! Acum, Patronul localului ii suspecteaza ca au planuit teapa dinainte.

ANTONIO RODRIGUEZ, PATRONUL RESTAURATULUI "EL CARMEN"
"S-a intâmplat pe parcursul unui singur minut. A fost ceva planificat si ei au plecat in fuga"
SURSA: BBC

Patronul ghinionist spune ca petrecaretii achitasera inainte de botez o garantie de 900 de euro. Numai ca nota finala de plata ar depasi doua mii de euro. Omul a facut deja plangere la politie, insa, nu-si face mari sperante ca-si va acoperi paguba. Pana acum, petrecaretii sunt de negasit.
 

Isprava celor 120 de romani este deja pe prima pagina a principalelor ziare din Europa.

El Pais scrie cum "O suta de persoane si-au luat zborul, fara sa plateasca o cina de botez"

Pe site-ul BBC, jurnalistii scriu cum" Mai mult de 100 de meseni au fugit de la restaurantul cu specific spaniol, fara sa plateasca"

Iar editia online a publicatiei The Sun numeste teapa drept o..." Dezertare in masa. Mai mult de 120 de meseni au plecat ca furtuna din restaurantul cu specificul spaniol, in timpul Botezului."

Si uite-asa, uimim din nou Europa cu inventivitatea noastra romaneasca.
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si