Incendiul produs în urma fulgerului a scăpat de sub control, iar o coloană densă de fum se ridică de la fața locului.

Fulgerul a lovit un rezervor de stocare a țițeiului, provocând cel puțin patru explozii, iar aproape 80 de persoane au fost rănite. 17 pompieri aflați la fața locului pentru stingerea incendiului sunt dați dispăruți.

Citeste si: Incendiu devastator la un spital din Coreea de Sud

Instalația de depozitare este dotată cu opt rezervoare gigantice în care se află petrolul pentru a alimenta centralele de generare a energiei. Inițial, fulgerul a lovit un rezervor, focul fiind extins și la zonele din jur. Cartierul Dubrocq, care este cel mai apropiat de incendiu, a fost acum evacuat.

Incendiu devastator la un spital din Coreea de Sud

Un incendiu devastator a izbucnit vineri la un spital din Coreea de Sud. Bilanțul victimelor este în creștere de la o oră la alta. Au fost cel puțin 50 de oameni afectați de flăcări, cinci dintre ei au murit, iar patru sunt în stare critică.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: O femeie face bani depistându-i pe bărbații care își înșală partenerele. Ce face un „tester de fidelitate” și cât câștigă pe lună- antena3.ro

Citeste si: ANIMAȚIE GRAFICĂ. Cum a fost posibil ca pilotul de parapantă să cadă din aer, când zbura cu o turistă, lângă Brașov- wowbiz.ro

Citeste si:  Patru persoane, printre care un copil de 10 ani, răniți într-un incendiu izbucnit în Medgidia

Incendiul a izbucnit la ora locală 10:17  într-o clădire cu patru etaje, care găzduieşte un spital pentru pacienţii cu dializă la etajul al patrulea, birouri la al doilea şi la al treilea etaj, şi restaurante la primul etaj.

50 de victime ale incendiului din spital

Din cei 33 de pacienţi şi 13 membri ai personalului spitalului, cinci au fost găsiţi morţi, dintre care patru pacienţi şi o asistentă medicală.

În total, 44 de persoane au fost rănite, iar patru se află în stare critică.

Citeste si:  13 morți și 40 de răniți într-un incendiu izbucnit la un club de noapte din Thailanda

108 pompieri, asistaţi de 38 de autospeciale de stingere a incendiilor, au luptat cu flăcările, în cele din urmă incendiul fiind stins complet la ora locală 11:29 (02:29 GMT).

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si