22 de copii din Olt, care nu aveau cazarea asigurată, au vrut să înnopteze în Catedrala Reîntregirii, iar unuia dintre ei i s-a făcut rău VIDEO

22 de copii din judeţul Olt, însoţiţit de un profesor, care au fost prezenţi la manifestările de la Alba Iulia organizate pe data de 1 Decembrie, au fost găsiţi de autorităţi în Catedrala Reîntregirii în timp ce ar fi dorit să înnopteze acolo deoarece nu aveau cazare. Unuia dintre copii i s-a făcut şi a fost dus la spital pentru îngrijiri medicale. De asemenea, ceilalţi copii au fost duşi peste noapte la Colegiul Naţional “Horea, Cloşca şi Crişan” din Alba Iulia.

Author: M.C.B. duminică 02 decembrie 2018 , 17:50

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Alba, echipele de intervenţie au fost solicitate sâmbătă după ce unui copil i s-a făcut rău în Catedralei Reîntregirii din Alba Iulia. Cadrele medicale au preluat victima şi au dus-o la spital.

Cu acest prilej, autorităţile au descoperit un grup de 22 de elevi, din care făcea parte şi persoana dusă la unitatea medicală, cu vârste cuprinse între 11 şi 14 ani, din

judeţul Olt, însoţiţi de un profesor. Aceştia asistaseră la manifestările prilejuite de Ziua Naţională de la Alba Iulia, dar pentru că nu aveau cazare intenţionau să înnopteze în catedrală.

Copiii au fost duşi la Colegiul Naţional “Horea, Cloşca şi Crişan”, în unitatea de învăţământ autorităţile amenajând un spital, având în vedere numărul mare de participanţi la manifestările de Ziua Naţională, dar nefiind nevoie pentru a-l folosi ca atare. Astfel, acolo fuseseră puse paturi, iar copiii şi profesorii au stat acolo peste noapte. Cel mai probabil ei se vor întoarce acasă în cursul zilei de duminică.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si