Gheorghe Dincă este acuzat de 8 infracțiuni, printre care trafic de persoane, crimă, viol și profanare de cadavre. În consecință, riscă 30 de ani de închisoare. 

Au trecut 3 ani de când Alexandra Măceșanu a fost dată dispărută

Au trecut trei ani de când Alexandra Măceşanu, adolescenta de 15 ani din Olt, a sunat la 112, anunțând că a fost răpită de pe stradă și a cerut ajutor.

Ce s-a întâmplat, de fapt, în urmă cu 3 ani

Alexandra Măceşanu avea 15 ani, iar Luiza Melencu 18 ani. În 2019, ambele fete, eleve de liceu, au dispărut din Caracal, iar Gheorghe Dincă, cel care le-a luat cu mașina la autostop a fost principalul suspect.

Citeste si: Gheorghe Dincă șochează din nou. A declarat ce i-a făcut Alexandrei Măceșanu, chiar în fața părinților fetei

El a fost acuzat că le-a sechestrat şi le-a dus în casa lui, unde le-a violat şi apoi le-a ucis. Bărbatul a recunoscut faptele și a declarat că a ars cadavrele într-un butoi.

Ce mesaj au transmis părinții Alexandrei Măceșanu

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

În acest moment, părinții Alexandrei Măceșanu nu se pot obișnui cu ideea că fata lor a dispărut. Zilnic, când ajung acasă sunt copleșiți de durere când văd camera fetei care este încă liberă.

Părinții săi nu au uitat nicio secundă cele întâmplate. Încă mai speră la o minune, că Alexandra se va întoarce într-o zi acasă.

Tatăl Alexandrei nu crede ipoteza expusă de autorități, cum că Alexandra ar fi moartă.

Acesta ia în calcul că, cel mai probabil, este vorba despre trafic de persoane. 

Părinţii Alexandrei au cerut ca Dincă să nu mai fie judecat pentru omor, pentru că „sub nicio formă nu s-a demonstrat, mai ales din expertiza ştiinţifică, că toate materialele folosite de Dincă în acel butoi putea conduce la o temperatură de 800 de grade sau 1.500 de grade, în vederea arderii unui cadavru în butoi. Mai mult decât atât, nu s-au comunicat şi nu s-a precizat care e vechimea oaselor găsite în incinta acelui butoi şi nu ştim exact ce provenienţă au acestea”.

Citeste si: Ultimele informații din cazul Caracal: Gheorghe Dincă şi-ar putea afla sentinţa în data de 12 august


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si