35 de romani, printre care si copii, sechestrati de doua zile de catre autoritati! Motivul pentru care sunt tinuti captivi e ciudat!

Un grup de cetateni romani care mergeau la Chisinau pentru a participa la un mars de sustinere a unirii Moldovei cu Romania au fost blocati si sechestrati in punctul de frontiera dintre Romania si Republica Moldova.

C.I.P., marți 28 august 2018 , 15:14

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Cele 35 de persoane, printre care si copii, plecati din Alba Iulia, au trecut fara probleme punctul de frontiera romanesc, dar apoi au inceput problemele. Vamesii moldoveni de la Vama Ungheni i-au oprit si le-au interzis accesul.

"Cetatenilor romani care fac parte din marsul unirii nu li s-a permis trecerea din motiv ca au perturbat ordinea publica in zona de frontiera, cu incalcarea regimului, fiind agresivi cu politia si creand impedimente in traficul rutier", a declarat ofiterul de presa al Politiei de Frontiera.

Romanii spun ca aceste afirmatii nu sunt reale si ca manifestatia la care participa este una legala. Chiar si asa, inca de duminica, cele 35 de persoane cu cetatenia romana sunt blocate la granita cu Moldova. 


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si