4 motive pentru care copilul ar trebui sa mearga la gradinite particulare Bucuresti!

În primele săptămâni și luni de la nașterea unui copil, totul este incredibil de interesant și nou, astfel încât mulți părinți, în această perioadă, lasă problemele organizatorice din viața lor și a celui mic deoparte. Acest lucru este, desigur, bun și important pentru a vă obișnui cu noua situație.

Author: Andreea Stoica marți 27 aprilie 2021 , 10:40

4 motive pentru care copilul ar trebui sa mearga la gradinite particulare Bucuresti!
4 motive pentru care copilul ar trebui sa mearga la gradinite particulare Bucuresti!
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Cu toate acestea, ar trebui să vă gândiți, în special după primul an de viață, să vă înscrieți copilul la creșe sau gradinite particulare Bucuresti. De ce particulare și nu de stat? Deoarece în România locurile din creșele și grădinițele de stat au un grad de ocupare mare și nici nu veți avea parte de educația și îngrijirea pe care o doriți pentru cel mic. Desigur, sunt și grădinițe de stat care oferă condiții excelente, însă există un alt aspect pe care nu îl veți întâlni, sub nicio formă, într-o grădiniță particulară. Este vorba despre suprapopularea claselor cu 25-30 de copii, față de 15 maxim 16 cât sunt într-o clasa dintr-o grădiniță particulară.

Așa că, în articolul nostru veți primi un răspuns la toate întrebările care apar asupra centrelor de zi. Vă vom oferi o prezentare generală a tipurilor de îngrijire disponibile. De asemenea, vă informăm despre cât costă un loc într-o grădiniță particulară pentru copii și 4 motive pentru care cel mic ar trebui să meargă la grădiniță.

Grădiniță că formă de îngrijire a copiilor

Cuvântul “grădiniță” este un termen colectiv sub care sunt rezumate diferite forme de îngrijire a copiilor.  Cu toate acestea, în general, există unele diferențe între aceste instituții de îngrijire a copiilor. Vă vom arăta pe scurt acestea mai jos:

-O creșă este o instituție în care copiii cu vârsta de până la trei ani sunt îngrijiți. Educatorii, ingrijitoarele și asistentele medicale lucrează în creșele de zi. Creșele sunt adesea integrate în grădinițe. De exemplu, Teddybar. o minunată grădiniță particulară Bucresti, are și cersa, și grădiniță integrate, dar și școală, before și after school.

-Copiii cu vârsta cuprinsă între trei și șapte ani sunt îngrijiți în grădiniță. La grădiniță, copiii sunt deseori îngrijiți dimineața și, dacă este necesar, după-amiază. Cu oferta extinsă, părinții își pot ridica copiii după prânz.

Taxe pentru grădiniță la Teddy Bar

Costurile îngrijirii de zi sunt alcătuite din costurile îngrijirii și mesei.

La creșă avem următoarele tarife: 

-Program scurt: 8:15 – 13:30 – 1100 lei;

-Program lung: 8:15 – 18:00 – 1380 lei.

La acestea se adaugă masă 20 lei pe zi. Taxa de școlarizare nu include: taxa de înscriere de 400 lei (se achita o singură dată), cheltuielile necesare achiziționării rechizitelor școlare, uniformei, caietelor speciale, manualelor, transportul copiilor, cluburile opționale; excursii, tabere, serbări, participări la concursuri, spectacole, etc.

La grădiniță avem următoarele taxe:

-Program 8.00 – 13.30 -1000 lei/ luna;

-Program 8.00 – 14.00- 1000 lei/ luna și 15 lei/ zi masă;

-Program 8.00 – 18.30 -1200 lei/ luna și 20 lei/ zi masă.

4 motive pentru care copilul trebuie să meargă la grădiniță

Participarea la grădiniță este importantă pentru dezvoltarea copilului, deoarece aici face mai mult decât să se joace. Copiii învață multe lucruri la grădiniță sau la creșă, care vor fi importante pentru viața în viitor. Mulți părinți, ai căror copii au vârsta sub trei ani, se confruntă cu întrebarea dacă copilul lor ar trebui să meargă la grădiniță. Este lucrul potrivit pentru copil sau se va simți împins? Există motive întemeiate pentru că micuții tăi să meargă la grădiniță:

1. Învață comportamentul social

Dacă copilul era familiarizat doar cu mediul familial restrâns, acum trebuie să învețe să facă față unei situații complet noi. De obicei sunt 15 copii într-un grup la o grădiniță particulară. Aici învață să se integreze. Desigur, se pot aștepta și la argumente și conflicte. Acestea trebuie suportate sau rezolvate. Copiii dezvoltă un sentiment de interacțiune cu ceilalți și încep să perceapă viața socială. Acest lucru este important pentru dezvoltarea emoțională și intelectuală a copilului.

2. Promovează dezvoltarea personală

De regulă, fiecare copil are un rol fix în propria familie. Acest lucru este, de asemenea, important și oferă copilului stabilitate și securitate în primii ani de viață. Cu toate acestea, este la fel de important că aceștia să învețe alte roluri și locul lor într-o structură socială diferită. Grădinița oferă această posibilitate într-un mediu sigur și supravegheat. În cei trei ani în care un copil frecventează grădinița, copilul se poate obișnui cu noul grup și cu oameni noi, se poate integra și se poate dezvolta în continuare. În decursul timpului, acesta își asumă diferite roluri, își asumă responsabilitatea și astfel câștigă încredere în sine. Jocurile sunt, de asemenea, importante pentru acest lucru.

3. Învățare 

Fiecare copil are talente și abilități diferite- în plus, originile și culturile lor pot diferi. Aceste diferențe oferă impulsuri importante pentru învățare. Copiii nu învață neapărat conștient, ci prin observare, imitație și repetare. În acest fel, fiecare copil învață de la celălalt și își dezvoltă propriile cunoștințe și abilități, precum și abilități sociale.

4. Instruirea și dezvoltarea țintită a abilităților de bază

În grădiniță, sprijinul educațional asigură promovarea dezvoltării copilului în domenii importante. Percepția, limbajul, precum și mișcarea și coordonarea, gândirea, emoționalitatea și empatia sunt dezvoltate într-un mod ludic. Specialiștii pregătiți stabilesc metode pentru învățare și comportament de joacă și folosesc, de asemenea, materiale educaționale, cărți ilustrate și zone de joacă. În multe grădinițe, excursiile, de exemplu, sunt, de asemenea, pe ordinea de zi. Studiile arată că acest sprijin este foarte important pentru comportamentul de învățare ulterior și capacitatea de concentrare.

După cum observăm, există toate motivele din lume pentru a ne înscrie copiii la grădinițe, mai ales particulare. Teddybar este una dintre ele. Contactează personalul pentru mai multe detalii.

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si