48 de salariați de la Oltchim sunt în greva foamei. Angajații protestează

Zeci de salariaţi de la combinatul chimic Oltchim Râmnicu Vâlcea au intrat, miercuri, în greva foamei. Ei cer respectarea drepturilor salariale prevăzute în contractul colectiv de muncă în cazul disponibilizării.

E. V., joi 20 decembrie 2018 , 13:31

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Surse din cadrul sindicatelor societăţii au precizat, pentru Agepres, că protestul este unul spontan, fără implicarea sindicatelor, iar cei care au intrat în greva foamei sunt angajaţi care au refuzat oferta făcută de cumpărătorul mai multor secţii ale combinatului chimic vâlcean şi care, din acest motiv, ar putea să nu primească salarii compensatorii.

48 de salariați de la Oltchim sunt în greva foamei

Potrivit reprezentanţilor Serviciului de Ambulanţa Judeţean (SAJ) Vâlcea, acţiunea de protest de la Oltchim a fost anunţată prin 112, starea de sănătate a greviştilor urmând să fie monitorizată pe măsură ce se primesc solicitări în acest sens.

48 de salariați de la Oltchim sunt în greva foamei

Recent, mai mult de jumătate din activele Oltchim au fost cumpărate de Chimcomplex Borzeşti, care a preluat şi 1.164 dintre cei aproximativ 2.000 de angajaţi ai societăţii. Aceasta se află în insolvenţă din ianuarie 2013.


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
A izbucnit în lacrimi după ce a aflat votul publicului. Cine a părăsit competiția... A izbucnit în lacrimi după ce a aflat votul publicului. Cine a părăsit competiția Survivor România 2021? Eliminare neașteptată!
spotmedia.ro
Parcul Izvor, de lângă Parlament, este plin de gunoaie. După ce că e lipsit de pază,... Parcul Izvor, de lângă Parlament, este plin de gunoaie. După ce că e lipsit de pază, nimeni n-a venit să-l curețe (Galerie Foto)
spotmedia.ro
Dan Dungaciu: Nimănui nu-i trece prin minte să înceapă un război, cu atât mai puțin la... Dan Dungaciu: Nimănui nu-i trece prin minte să înceapă un război, cu atât mai puțin la Marea Neagră
b1.ro
Doliu în fotbalul românesc: a murit un fost campion! Doliu în fotbalul românesc: a murit un fost campion!
infoactual.ro
Tabloul în care Regina Elisabeta a II-a va rămâne scris în istorie. Fotografia a... Tabloul în care Regina Elisabeta a II-a va rămâne scris în istorie. Fotografia a impresionat o lume întreagă
infoactual.ro
CTP, ironii la adresa lui Vlad Voiculescu: „Eu nu văd decât eforturi din partea lui de... CTP, ironii la adresa lui Vlad Voiculescu: „Eu nu văd decât eforturi din partea lui de a face mult rău”
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si