5 aplicații mobile pentru dezvoltare personală

Dezvoltarea personală este extrem de importantă pentru oricine. Cu ajutorul ei îți poți îmbunătăți abilitățile personale, concomitent cu creșterea gradului de conștientizare asupra ta. Dacă în trecut puteai să te dezvolți personal doar citind cărți sau participând la diverse seminarii, astăzi poți face acest lucru și cu ajutorul telefonului tău mobil. Există o mulțime de aplicații care te pot ajuta să te dezvolți și să-ți îmbunătățești calitatea vieții. Iată câteva dintre ele.

miercuri 13 octombrie 2021 , 11:29

Aplicații mobile pentru dezvoltarea personală. Fie că folosești cărți, seminarii sau aplicații de dezvoltare personală, îți dorim succes în atingerea obiectivelor tale. 

[Sursa foto: Pexels.com]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Google Arts & Culture

Google Arts & Culture este una dintre aplicațiile gratuite la modă anul acesta.

Partea interesantă este că o poți folosi în procesul tău de dezvoltare personală. Aici poți face tururi virtuale ale marilor atracții culturale și intra în contact cu o mulțime de opere de artă celebre, despre care poți să citești o mulțime de lucruri interesante. În plus, găsești jocuri prin care îți poți testa nivelul de cunoștințe despre obiectivele pe care le-ai vizitat.

TED

Aplicația TED este gratuită și îți oferă un loc „în sală” la conferințele cu același nume. Aici ai posibilitatea să asculți peste 2.000 de discursuri oferite de persoane remarcabile, dintr-o mulțime de domenii: știință, artă, literatură, medicină, comunicare, cultură, sociologie ș.a.m.d. TED este o bibliotecă de idei care merită să fie răspândite și care ajung la tine cu ajutorul aplicației de mobil.

Khan Academy

Khan Academy este un instrument prin care poți studia o mulțime de domenii. De la matematică, științe și programare, până la economie, istorie și politică. Aici găsești mii de exerciții interactive, videoclipuri și articole care te vor ajuta să-ți îmbunătățești cunoștințele și abilitățile din domenii de interes pentru tine.

Khan Academy oferă acces gratuit la toate cursurile de pe platformă.

Lumosity

Cu aplicația Lumosity îți poți antrena creierul în fiecare zi. Aceasta conține o mulțime de jocuri distractive, ce te ajută să-ți îmbunătățești abilitățile pe care le folosești în fiecare zi: memoria, atenţia, viteza de procesare a informației, rezolvarea problemelor etc. Un beneficiu major pe care Lumosity îl oferă este posibilitatea de urmărire a rezultatelor și adaptarea jocurilor și sarcinilor în funcție de punctele tale forte și cele slabe.

Remente

Remente este o aplicație dezvoltată de specialiști în psihologie, care te ajută să-ți creezi obiceiuri pentru un stil de viață sănătos. Acest „antrenor personal digital” îți este alături în toți pașii pe care îi faci în drumul tău spre atingerea obiectivelor personale. Remente este o bibliotecă de articole și exerciții elaborate de specialiști și oferă planuri detaliate, sfaturi și informații despre o gamă largă de subiecte: iubirea de sine, relații, comunicare, obiceiuri sănătoase, gestionarea stresului etc.

Fie că folosești cărți, seminarii sau aplicații de dezvoltare personală, îți dorim succes în atingerea obiectivelor tale.


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
O țară din Orientul Mijlociu a anunțat închiderea granițelor pentru toată lumea din... O țară din Orientul Mijlociu a anunțat închiderea granițelor pentru toată lumea din cauza variantei Omicron a virusului COVID-19! Este prima țară care apelează la această restricție
spotmedia.ro
Acesta este peștele cu 555 de dinți. Pierde zilnic câte 20! Acesta este peștele cu 555 de dinți. Pierde zilnic câte 20!
spotmedia.ro
Cum s-a format Omicron și de ce s-ar putea ca vaccinurile să nu ne protejeze de noua... Cum s-a format Omicron și de ce s-ar putea ca vaccinurile să nu ne protejeze de noua tulpină
b1.ro
Horoscop Alina Bădic pentru săptămâna 28 noiembrie – 4 decembrie. În această perioadă,... Horoscop Alina Bădic pentru săptămâna 28 noiembrie – 4 decembrie. În această perioadă, puterea e a celor echilibrați și cu forță sufletească (VIDEO)
infoactual.ro
Premoniția înspăimântătoare a Babei Vanga pentru 2022. Oamenii ar putea să se piardă... Premoniția înspăimântătoare a Babei Vanga pentru 2022. Oamenii ar putea să se piardă complet
infoactual.ro
Baba Vanga: Oamenii vor ajunge in cele din urma sa isi cunoasca fratii lor spirituali... Baba Vanga: Oamenii vor ajunge in cele din urma sa isi cunoasca fratii lor spirituali din alte lumi
evz.ro
Doliu în BOR. A murit la doar 22 de ani. Durerea, prea mare pentru a fi exprimată în... Doliu în BOR. A murit la doar 22 de ani. Durerea, prea mare pentru a fi exprimată în cuvinte
doctorulzilei.ro
De ce un nefumător poate dezvolta cancer pulmonar, iar un fumător nu? Simptomele... De ce un nefumător poate dezvolta cancer pulmonar, iar un fumător nu? Simptomele cancerului pulmonar.
romaniatv.net
Cu cine va fi înlocuită Mirela Vaida la Antena 1. Surpriză uriaşă! Emisiunea care va fi... Cu cine va fi înlocuită Mirela Vaida la Antena 1. Surpriză uriaşă! Emisiunea care va fi difuzată în loc de Acces Direct
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si