5 motive pentru care o companie sau instituție trebuie să țină pasul cu tehnologia

Odată cu dezvoltarea rapidă a tehnologiei, companiile și instituțiile au oportunități de a se dezvolta și de a deveni mult mai eficiente în activitățile pe care le prestează. Chiar și primarii orașelor încep să recunoască și să adopte potențialul datelor și al tehnologiei.

Author: Diana Bostan vineri 05 august 2022 , 17:39

companie

5 motive pentru care o companie sau instituție trebuie să țină pasul cu tehnologia

[Sursa foto: pexels.com]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Obiectivele unui oraș inteligent sunt aparent comune, dar extrem de complexe și de ambițioase în ceea ce privește implementarea lor: îmbunătățirea performanței, optimizarea resurselor, reducerea deșeurilor, tratarea sustenabilă a cantităților din ce în ce mai crescute de gunoi menajer și nu numai, a consumului și costurilor curente  și, cel mai important, îmbunătățirea calității vieții locuitorilor săi.

Citeste si: Ce să faci dacă lenjeria de pat miroase urât. Cum să o păstrezi curată și plină de prospețime

Iar acestea sunt doar câteva motive pentru care orice administrație publică sau instituție ar trebui să adopte tehnologia până în cele mai adânci ramificații, de la funcționarul de rând, până la cetățeanul care dorește să-și plătească online taxele și impozitele. Există diverse soluții ce pot ușura munca edililor primăriilor, ajutându-i să-și îmbunătățească furnizarea de servicii publice și să crească calitatea acestora. Iată câteva motive simple pentru care orice instituție ar trebui să îmbrățișeze tehnologia:

   1.Funcționari publici mult mai bine pregătiți

Fiecare instituție publică trebuie să dispună de o platformă online de documentare juridică.

Și orice funcționar public trebuie să fie la curent cu ultimele modificări legislative specifice domeniului său de expertiză pentru a lua deciziile corecte și pentru a limita riscurile inerente activității de zi cu zi. Aceste argumente vin în ajutorul instituțiilor care ar trebui să apeleze la platforme online sau la soluții software care să-i ajute pe funcționari să răspundă prompt și rapid solicitărilor cetățenilor.

    2. Tehnologia îmbunătățește eficiența

Citeste si: Hemoroizi externi – cauze si metode de tratament

Citeste si: Gina Pistol și Smiley au vorbit despre al doilea copil, chiar în ziua nunții! Vestea emoționantă pe care au dat-o- wowbiz.ro

Nu poți nega faptul că tehnologia crește eficiența unei companii sau a unei instituții. Progresele din lumea roboticii și a științelor aplicate ajută companiile să răspundă clienților mult mai rapid. Mai mult decât atât, datorită apariției inteligenței artificiale, companiile pot acum să folosească mai bine tehnologia. De exemplu, folosirea chaturilor prin care un robot răspunde instant la întrebările clienților și pentru a le rezolva este la mare căutare. Implementarea tehnologiei în afaceri economisește timp și efort și contribuie la angajarea forței de muncă umană, crescând productivitatea, ceea ce reprezintă un avantaj imens.

Citeste si: "Mobilă fabricată în România", o marcă a calității și accesibilității!

    3. Protecție împotriva atacurilor cibernetice

Atacurile online cresc într-un ritm alarmant, de aceea, prin folosirea tehnologiei, instituțiile reușesc să se protejeze de aceste atacuri prin folosirea unui firewall bun. Prin urmare, dezvoltatorii proiectează sisteme de apărare pentru securitatea cibernetică pentru a proteja companiile de amenințările periculoase. Deoarece trăim într-o eră a cloud computingului, amenințarea unui atac cibernetic rămâne persistentă. Prin urmare, companiile trebuie să își protejeze datele prin îmbunătățirea securității conturilor lor online care conțin informații și date importante.

    4. Implicarea sporită a angajaților

Tehnologia are meritul de a menține angajații implicați. Le permite să-și continue munca de la distanță și îi încurajează să colaboreze între ei pentru a partaja fișiere și informații esențiale. În plus, tehnologia reduce și nivelul de stres. Volumul de lucru scade atunci când sarcinile atribuite sunt finalizate la termen. De asemenea, angajații se pot bucura de flexibilitate într-o anumită măsură. Aceștia pot rămâne conectați la organizație prin intermediul smartphone-urilor și laptopurilor și pot efectua sarcini legate de muncă de la distanță.

Citeste si: „Cu tot cu popă, 500 de euro” Cornel Palade a anunțat că și-a deschis firmă de bocitoare! Cum au reacționat fanii actorului?- kfetele.ro

Citeste si: Bombă în showbiz! Răzvan Miheț, fostul soț al Oanei Matache și Sore, cel mai nou cuplu? Cum s-au afișat cei doi la nunta lui Smiley și a Ginei Pistol- radioimpuls.ro

Citeste si: Sfaturi pentru alegerea mobilierului de dormitor

    5. Tehnologia mărește capacitatea de creștere a afacerii

Tehnologia permite companiilor sau instituțiilor să ajungă la mai mulți clienți sau cetățeni într-un timp mult mai scurt decât de obicei. Aceasta înseamnă că vor putea deservi mai mulți clienți decât înainte. În plus, companiile se pot coordona cu ușurință cu furnizorii atunci când au nevoie de provizii pentru a-și restabili inventarul. Capacitatea de a comunica și stoca informații crește odată cu tehnologia, ceea ce reprezintă un avantaj imens pentru corporațiile mari.

Și, conform site-ului indeed.com, tehnologia este importantă nu numai pentru companii sau instituții, dar și pentru oamenii de rând care vor să-și caute un job sau vor să avanseze în carieră. De asemenea, tehnologia ajută companiile să fie mult mai organizate și ordonate prin stocarea de documente și de date în spațiul cloud.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si