55.000 de euro, aruncati de Primaria Cluj pentru doua chioscuri de ziare care stau inchise

Nu sunt facute din aur sau alte materiale pretioase si totusi au costat 55.000 de euro. Aceasta este suma cheltuita de Primaria Clujului pentru doua chioscuri de ziare, inca nedeschise.

Author: A.L. luni 22 mai 2017 , 19:22

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

55 de mii de euro au costat cele doua chioscuri la care clujenii se vor ingramadi sa-si cumpere ziare! Achizitia a fost anuntata in urma cu trei luni de Primaria Cluj si a starnit, imediat, curiozitatea multora! N-a fost om sa nu se intrebe, cum vor arata, oare, constructiile scumpe cat o garsoniera in centru!


Nu sunt din aur, ci din sticla. E drept, cele mai noi chioscuri au aer conditionat, dar tot nu-i atrage pe carcotasii convinsi ca banii au fost irositi!

"S-ar putea repara niste cladiri, multe s-ar putea face!"

La aceste doua chioscuri se vor putea gasi ziare, carti sau flori. Ramane de vazut cine le va vinde pe toate acestea. Asta deoarece chiria lunara incepe de la suma de 500 de euro 05:54

La doi pasi de aceste tonete pretioase se afla alte doua chioscuri de ziare. Cei care le-au inchiriat, platesc- lunar- intre 300 si 400 de euro. Cererea mica ii face insa pe vanzatori sa puna lacatul dupa ora 12.

 


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si