6 ani de la moartea lui Ionuț, băiatul ucis de câini! Mama copilului, mesaj sfâșietor: ”Nu voi uita când m-a îmbrățișat ultima dată”

Azi se împlinesc 6 ani de la moartea lui Ionuț Anghel, băiatul de 4 ani ucis de câini în apropierea Parcului Tei din Capitală.

Author: Radu Constantin marți 03 septembrie 2019 , 13:52

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

 

La exact 6 ani de la moartea lui Ionuț Anghel, mama băiatului a transmis un mesaj sfâșietor. Andreea Anghel și-a deschis sufletul și vorbește despre experiența care a schimbat-o pentru totdeauna.

”În urmă cu 6 ani, într-o zi de luni, 2 septembrie, o veste teribilă avea să îmi schimbe destinul pentru totdeauna! Este ziua fatidică în care, Ionut, minunea mea mică, a plecat pentru totdeauna dintre noi! A plecat să înfrumusețeze Raiul! Cu glasul său cristalin, cu zâmbetul inocent, cu privirea gingașă, cu râsul lui plin de viață și bucurie!

Mama lui Ionuț: ”Îmi lipsești, dragul meu”

Nu voi uita niciodată, dimineața zilei de 2 Septembrie, când m-a îmbrățișat ultima dată! Căldura și bucuria lui! Nu voi uita niciodată iubirea curată pe care o răspândea pretutindeni! Nu voi uita niciodată bucuria cu care trăia fiecare clipă, și pofta de viață pe care o răspândea în jur! Nu voi uita niciodată minunea de băiețel care mi-a luminat

viața, 4 ani, aici, pe pământ, și iubirea care leagă inimile noastre dincolo de lumi!

Nu te voi uita niciodată, Ionuț! Toată iubirea din inima mea, îmi doresc să ajungă la tine, astăzi, Minune Mică!

Cuvintele nu pot cuprinde cât de mult te iubesc!

Îmi lipsești, dragul meu!

Cu gândul la tine, în fiecare zi!

Mama”.

Acesta este mesajul pe care mama lui Ionuț l-a postat pe pagina de socializare a asociației memoriale AMICA, înființată de părinții băiatului.

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si