Reprezentantii Spitalului din Gorakhpur, India sunt acuzati ca sunt responsabili de moartea a 64 de copii si nou-nascuti care aveau nevoie de oxigen. Pentru ca factura nu a fost platita la timp, alimentarea cu oxigen a spitalului a fost brusc sistata. Intreaga situatie a durat sase zile, timp in care peste 100 de parinti au privit neputinciosi cum copiii li se sting in fata ochilor si nimeni nu ii poate ajuta, scrie Daily Mail.

Ministrului-sef, Yogi Adityanath, un apropiat al primului ministru al Indiei, i se cere acum demisia.
Asistentele si medicii au incercat sa ii ventileze manual pe copiii internati in spital, dar, din pacate, nu au reusit sa ii salveze.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Parintii spun ca acesta situatie era bine-cunoscuta la nivel inalt, deoarece firma care alimenteaza spitalul cu oxigen a amenintat in repetate randuri ca va opri furnizarea daca Guvernul nu ii ca plati factura de 6.8

milioane de rupii.

Oficialii indieni spun ca moartea copiilor nu a fost cauzata de lipsa oxigenului din spital, ci de bolile de care sufereau acestia.


Parintii indurerati se pregatesc acum pentru inmormantare si spera ca vinovatii sa plateasca pentru moartea copiilor lor. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si